Płonie TĘCZA w Warszawie - HYdE PaRK

Strona 6 z 6    [ Posty: 52 ]

Napisano: 24 lis 2013, 13:55

nie wmawiaj mi czegoś, czego nie napisałem, napisałem
\"tęcza jest symbolem przymierza Boga z Człowiekiem a nie człowieka z człowiekiem, symbol ten został przez ludzi wypaczony na swoją modłę\", tej tęczy tam nie powinno wogóle być, bo została przez nielicznych zrobiona jako symbol dla swoich chuci, wypaczyli ten znak na swoja modłę, to jest grzech

~...

Napisano: 25 lis 2013, 19:55

~~logicznie bardzo rzetelnie wytłumaczył to co prezydent Warszawy ( HGW) chciała - zgodnie ze standardami PO wypaczyć i POprzez manipulację i dwuznaczny przekaz dać wyraz wyborcom, że PO jest za a nawet przeciw ( czyli tak dokładnie nie liczy się człowiek tylko głosy ( raz na wybory) tak ja postrzegam to charakterystyczne zachowanie bez sztywnego moralnego kręgosłupa partii rzadzącej i decydentów.
Prowokacyjne zachowania członków PO nie po raz pierwszy są przyczyną zdecydowanych ruchów zwłaszcza młodzieży, która wyjątkowo brutalnie jest atakowana za dowiadczalne ( jak na krolikach) badanie nastrojów społecznych i wystawianie na próbę ich emocji
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Strona 6 z 6    [ Posty: 52 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem