Poradnik asystenta cz. II - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 67 z 81    [ Posty: 801 ]

Napisano: 31 gru 2014, 9:32

hej kto z was przcuje na umowe o prace , potrzebowałabym wzóra tekiej umowy, jest ktoś w stanie mi podesłać? z góry wielkie dzieki [email protected]
olqa

Napisano: 07 sty 2015, 15:15

Witam

czy asystent rodziny moze miec teren ?
kasia 2021

Napisano: 07 sty 2015, 15:58

A co innego ma mieć , o ile wiem pracuje głównie w terenie !!??
Gość

Napisano: 07 sty 2015, 20:05

sorrki

przejezyczyłam sie:)
czy moze miec teren jak pracownik socjalny i dawac swiadczenie ?\\
czyli pol etatu prac.socj a pol asystent?
kasia2021

Napisano: 08 sty 2015, 0:01

Nie!!!!!!!!!!!!!!
Gość

Napisano: 08 sty 2015, 9:07

ja wiem ze nie ale jak to wytlumaczyc przełozonemu :(
kasia2021

Napisano: 08 sty 2015, 9:16

jest w ustawie że pracownik socjalny nie może wykonywać zadań asystenta rodziny, w ustawie o wspieraniu
Anna126

Napisano: 08 sty 2015, 10:05

Witam Asystentów w Nowym Roku:)
zapytam z przekąsem: i jak po wejściu w życie ustawy i obowiązku zatrudnienia asystenta, życie płynie wam mlekiem i miodem ;)?

a tak serio czy został ktoś jeszcze z tych osób z którymi zaczynałam pracę 3 lata temu?
co słychać w świecie asystenckim? co u Was? ja czekam na decyzję czy będę pracować czy nie....
muffinek84

Napisano: 08 sty 2015, 10:51

Ja łapie coraz większy dystans... Na początku pracy nie wyobrażałam sobie siebie w innej roli, teraz, cóż, widziałabym się w kilku innych:) O czym nie zdecydował charakter tej pracy, tylko warunki. Ja mam ten komfort, że są one rzeczywiście podyktowane czynnikami zewnętrznymi (biedna gmina wiejska) a PS i kierownik bardzo się starają, żebym czuła się częścią zespołu, no i do niewielkiego wynagrodzenia dostosowana jest ilośc godzin (dlatego pół etatu), a nie odwrotnie jak ma niestety większośc z Was. Ja jestem pewna, że będę miała pracę i za pół roku i za rok ale ciągle bedzie to umowa-zlecenie i jakaś tam liczba godzin w zależności od dostępnych środków. Pewnie za pół roku, jak będzie dotacja dostanę podwyżkę i tyle. Dlatego choć na prawdę chciałam budować swoją tożsamość zawodową na asystenturze, jeśli będzie możliwość pracy zawodowej w pełnym tego słowa znaczeniu, bez wahania ją podejmę.
Lisbeth

Napisano: 09 sty 2015, 9:38

witam z jakiego wzoru sprawozdania korzystacie, możecie sie podzielić i podesłać wzór na adres [email protected]
olqa

Strona 67 z 81    [ Posty: 801 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x