Porozmawiajmy o pogodzie. - HYdE PaRK

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]

Napisano: 16 gru 2014, 19:35

słucham ?
emila.

Napisano: 18 gru 2014, 8:27

nie wiem co budzi twoje zdziwienie. Oczywisty fakt czy to, że Rubik jest antykobieca.
Rubik nie ma żadnych atrybutów kobiety. Takie sylwetki nie podobają się mężczyznom. Tylko kobietom to wmówiono, że to jest kanon piękna. Ona jest aseksualna i akobieca.
Co do lobby to oddam tu głos komuś kto siedzi w tym środowisku:
E. Minge - " Nie powiem, że jestem tolerancyjna. Jestem bardziej niż tolerancyjna. To jest norma. No są moi wieloletni przyjaciele i ja znam ich preferencje. Kobieta nie może mieć bioder i biustu. Stawiają na typ dziewczyn chłopczyc. Na tych chudych dziewczynach czego by się nie zawiesiło, nawet jak jest niedoszyte, to i tak wygląda niezwykle fashion. Na pewno kanonem piękna dla mężczyzny, który kocha mężczyznę jest mężczyzna, a nie kobieta".
https://www.pudelek.pl/artykul/43902/min ... ec_biustu/
I niestety tak wygląda Rubik i większość modelek.
Z kolei modelki tzw. plus dopiero zaczynają przypominać normalnie wyglądające kobiety. One mogą się mężczyznom podobać. Rubik nawet po fotoshopie wygląda jako kobieta tragicznie.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 18 gru 2014, 8:43

elmer no daj spokój- no piękna jest no i mądra, jaka antykobieca? Jej styl bardzo mi odpowiada.Taka sylwetka podoba się większości mężczyznom, nie jeden patrzy z politowaniem na swoją żonę - ty jesteś wyjątkiem.
emila.

Napisano: 18 gru 2014, 8:52

1. nie jest piękna;
2. nie jest mądra (nie znam żadnej jej mądrej wypowiedzi. No chyba, ze jej mądrość polega na tym, że nie puszcza się jak Krupa);
3. Rubik nie ma ani tali, ani piersi, ani tyłka. Ona nie podoba się większości mężczyzn. Poczytaj chociażby fora o niej (wiem internet to marne źródło). To kobietom wmówiono, że takie coś się mężczyznom podoba. Mężczyznom to się podoba Monica Belluci na przykład. Poczytaj jakie rozmiary miała chociażby Marlin Monroe. To są ideały większości mężczyzn. Rubik jest czystym wytworem pewnego środowiska, o którym mówi m.in. Minge. Niczym innym.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 18 gru 2014, 9:39

Czyli mamy różne zdania- no i dobrze.

ps. ale oczywistym jest, że do mojego zdania w tym temacie przychyli się większość co oznacza, że ja mam rację- ale niech ci będzie. Ustąpię przed świętami.
Miłego dnia Komorniku elmer.
emila.

Napisano: 18 gru 2014, 9:59

https://forum.interia.pl/sesja-anji-rubi ... Id,2514113
https://www.se.pl/rozrywka/plotki/anja-r ... 29814.html - sprawdź sondę.

To, że ty masz taką niekobiecą figurę i myślisz, że to ładne, nie oznacza, że tak jest.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 18 gru 2014, 10:38

A to my się znamy osobiście elmer ?

ps. Jest ładną kobietą - ponoć..jak to "ludzie gadajo" ;)
emila.

Napisano: 18 gru 2014, 10:53

nie znam ludzi, którzy tak gadają. Znaczy mężczyzn. Kobietom to wmówiono, że wystające kości są ładne.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 18 gru 2014, 14:11

no widzisz a ja za każdym razem kiedy patrzę na kobiety przy kości ( już nie mówię otyłe) mam wrażenie, że są nieszczęśliwe i jest mi ich żal a innym razem bierze mnie złość, że się zapuściły. Może faktycznie niepotrzebnie.

ps. szczególnie kiedy przymierzam coś w rozmiarze 36 ( coś ładnego)- a jest to poprute, pęknięte bo wciągane na siłę przez większe panie- to klnę na nie.
emila.

Napisano: 18 gru 2014, 15:35

się powinnaś cieszyć. To znaczy, że to nie było trwałe i powinnaś im dziękować za zaoszczędzone pieniądze.
Jest różnica między byciem otyłym a byciem normalnym.
Rubik nie jest szczupła - jest chuda. I to przeraźliwie chuda. Jej figura (a raczej jej brak) jest antykobieca.

Zresztą tak naprawdę nie ma to większego znaczenie (dopóki nie wmawia się ludziom, że ta niezdrowa sylwetka jest piękna). Jak się to u nos godo:
"każda sroka znajdzie swego ptoka".

Opakowanie nie jest najważniejsze w drugiej osobie.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x