PROTEST przeciwko ustwie o wspieraniu rodzin i pieczy zastępczej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 101 z 121    [ Posty: 1202 ]

Napisano: 10 cze 2011, 19:03

P. min. J.Fedak mówiła, że oni (w MPiPS) tak się \"napracowali\" nad tą \"dobrą\" ustawą a to, że było ponad 100 poprawek w komisji to tylko hucpa ze strony niedobrej opozycji wobec \"świetnego\" aktu prawnego.
Wiecie, jestem katolikiek, ale \"nóż się w kieszenie otwiera\" jak czytam i słucham tego przedwyborczego piep...enia\". Pozdr. wszystkich normalnych ludzi ;)
~Wojtek

Napisano: 11 cze 2011, 0:15

Rozumien Twoje rozgoryczenie. Byliśmy z Tobą w Wawie i jesteśmy teraz. Proponuję jedno słuszne rozwiąznie. To jest: SPOTKANIE Z WISKACZEM. Czas i miejsce do ustalenia. A tak na poważnie. Nic dodać i nic ująć. Jestem ....... nie mogę znaleźć właściwego słowa. Zrobiłem co mogłem. Szkoda, że inni nie wsparli nas w Wawie. Nie ma co narzekać. zaciskamy ząbki i dalej do pracy. Pozdrtawiam wszystkich za liczne wpisy. Fajnie jest się z pospierać, wymienić poglądy. jeszczev raz POZDRO.
~Marcin

Napisano: 13 cze 2011, 10:47

No cóż..widzimy jacy politycy są wiarygodni,choćby na przykładzie Kluzik-Rostkowskiej. Mówią co im się opłaca.W tym miesiącu jedno,potem drugie.
Ta pani u mnie ma już ZERO wiarygodności.ZERO.
~B.

Napisano: 13 cze 2011, 14:35

A i PO też jakby spadło :)
~pele

Napisano: 14 cze 2011, 11:46

ciekawe jak Kluzik-Rostkowska będzie teraz głosowała w sprawie naszej ustawy, czy za zmianą partii idą zmiany poglądów?
~dd

Napisano: 24 cze 2011, 17:29

Nie rozumiem tego? Czy mógłby mi Pan to wyjaśnić? to jednakzobirą mi kartę wcześniej? Właśnie robię awans i kończe w przysłym roku a tu taka wiadomośc!
~do etatysty

Napisano: 25 cze 2011, 0:57

Niestety ja też tego nie rozumiem ;) Nie wiem czy ktokolwiek wie o co w tym chodzi i co mieli na myśli \"geniusze\" wprowadzający takie zapisy. Nie wiem czy ktokolwiek wie czym skutkuje wykreślenie z KN a jednocześnie \"stosowanie wobec tych pracowników KN\". A może właśnie o to chodziło, żeby nikt nie wiedział - dopuszcza to dużą dowolność w interpretacji. Oj, sądy pracy będą miały pełne ręce roboty. ;)
~etatysta

Napisano: 27 cze 2011, 0:08

I co z tego???Nie ma się z czego cieszyć etatysto.
~jbdwi

Napisano: 14 lip 2011, 12:49

https://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/ ... ko,79321,1

Ciekawe czy dzięki nowej ustawie jesteśmy bliżej tych europejskich standardów pracy z rodziną i czy na pewno kierunek zmian jest słuszny.
~etatysta

Strona 101 z 121    [ Posty: 1202 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x