przeczytać i pomyśleć warto, nie boli - HYdE PaRK

Strona 2 z 4    [ Posty: 38 ]

Napisano: 31 lip 2010, 22:20

Jeśli naprawdę chcesz żyć w normalnej Polsce to sam przestań dzielić Polaków. A widzę, że robisz to w imię obrony interesu zarówno ZOMO, jak i tych którzy im donosili. Wskazanie tych ludzi nie jest dzieleniem Polaków tylko zwyczajną sprawiedliwością.

Powiedzenie prawdy nie jest mową nienawiści lecz zawsze prawdą. Ludie, których to dotyczy zamiast kneblować usta mogliby udwodnić, że to jest kłamstwo. Ciekawe dlaczego wybrali metodę terroru ideologicznego zamiast wyświetlić swoje opozycjne życie?

Do popieram: tak niczemna postawa, jak twoja doskonale obrazuje obecny terror. Wpis godny rzecznika prasowego Jaruzelskiego Urbana. On też tak bezczelnie kłamał.

Mam nadzieję, że nadejdą czasy prawdziwego rozliczenia przeszłosci, bo tylko nieuchronna kara za zbrodnie odstrasza kolejnych. Sprawiedliwość jest nieuchronna. Już nie jednemu wydawało się, że podlość trawa wiecznie.
~roman

Napisano: 31 lip 2010, 22:21

Chyba trzeba się upewnić, czy admin zgłosił wpis jarząbka do prokuratury. Z nimi trzeba ich metodami walczyć, bo są niewyuczalni i niezwykle bezczelni.
~ola

Napisano: 31 lip 2010, 22:50

ło matko!?!
jeszcze kilka epitetów i prób zastraszeń pod swoim adresem poproszę. tylko w ten sposób potraficie rozmawiać z adwersarzami. żal mi was naprawdę. ja wam argumenty, a wy mi groźby i kalumnie. świetny poziom dyskusji. widzę, że tu nie ops.pl, tylko pis.pl, czyli podobnie jak z pistv. daj spokój ze straszeniem tą prokuraturą, albo sama idź zgłosić. ale oczywiście nie masz z czym, więc nie pójdziesz, tylko będziesz straszyć i wskazywać palcem, jakiej to niegodziwości i namawiania do zbrodni się dopuściłem. myślisz, że mnie zastraszysz swoimi insynuacjami? daj sobie spokój, szkoda prądu. admin z resztą już wypowiedział się w sprawie nie czynienia dalszych kroków po usunięciu mojego wpisu. widać, w przeciwieństwie do ciebie i kilku innych twardogłowych, posiada jasność umysłu i potrafi zrozumieć, co autor ma na myśli.
domyślam się, że wielu z was pękło by pewnie z dumy, gdyby kapo ziobro pokazał mnie na jakieś konferencji prasowej, jako złapanego niebezpiecznego potencjalnego zbrodniarza i wygłosił sławetne słowa \"już nigdy ten pan nie pozbawi nikogo życia\".
po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, czytając wasze posty, że naprawdę świetną polskę chcecie budować, ale tylko dla siebie. solidarni 2010, nie ma co... nic dziwnego, że potraficie dogadać się tylko ze sobą. współczuję z całego serca.
~jarząbek

Napisano: 31 lip 2010, 23:48

A może Ciebie zgłosić za słowa : niewyuczalni i bezczelni ??? A jak ustalą Twoje namiary to się okaże jakich wpisów dokonywałaś...
~do - ola

Napisano: 01 sie 2010, 0:04

może nie wPiSujmy się w tę retorykę, oni tylko na to czekają
~jarząbek

Napisano: 01 sie 2010, 0:08

no i właśnie to jest to - strach pisać inaczej...
~popieram

Napisano: 01 sie 2010, 0:09

typowe polskie piekiełko, nie szkoda wam energii i czasu na jałowe bezcelowe przegadywania się ? bo że jest to dyskusja to powiedzieć ,bynajmniej, nie można . I tak dookoła, co za przygnębiająca mentalność ....
~stop

Napisano: 01 sie 2010, 23:04

na podanym poniżej przykładzie wyraźnie widać, że jak ktoś jest oszołomem, to wszystko mu się będzie kojarzyć z jednym:

https://www.tvn24.pl/-1,1667536,0,1,poli ... omosc.html

to naprawdę żałosne...
~jarząbek

Napisano: 02 sie 2010, 10:31

o to następny przykład kultury osobistej zwolenników naszej światłej opozycji:

https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... bucza.html

żenujący skandal, nie potrafią uszanować nawet pamięci powstańców bez zachowań rodem z wieców.
~średniostary

Napisano: 02 sie 2010, 12:00

\"- Moja obecność w tym miejscu jest obowiązkiem. Ale przychodzę tu z coraz większym bólem. Tym ludziom uroczystości powstańcze po raz kolejny pomyliły się z wiecem partyjnym. Najbardziej boli mnie to, że w tym wszystkim zupełnie zapomnieli o samych Powstańcach. Gdy wymieniano ich nazwiska nie słyszałam oklasków - żaliła się pani Maria, która powstanie spędziła na Mokotowie. \"

Z artykułu wynika, że była to przygotowana \"akcja\". Wstyd, że niektórzy Polacy-zwolennicy PIS, nie potrafią się godnie zachować. Prowokują sytuacje, a potem zdziwienie!!!

~Marian

Strona 2 z 4    [ Posty: 38 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x