przeczytać i pomyśleć warto, nie boli - HYdE PaRK

Strona 3 z 4    [ Posty: 38 ]

Napisano: 03 sie 2010, 12:24

Szczyt obłudy i faryzeizmu. Proszę sobie przypomnieć wypowiedzi człowieka bez tytułu profesorskiego i odpowiedzieć, gdzie wtedy było wasze oburzenie? Proszę przypomnieć sobie wypowiedzi Palikota i Niesiołowskiego i odpowiedzieć gdzie wtedy było wasze oburzenie?

Właśnie w taki sposób sprawiacie, że w ludziach narasta frustracja a być może i nienawiść. To wy jesteście za to odpowiedzialni a nie ludzie, którzy upominają się o prawdę. Wyzwalacie w społeczeństwie złe emocje a potem je piętnujecie. To tak samo, jak z przemocą domową. Ofiara nigdy nie jest winna a zawsze sprawca. To wy jesteście sprawcami podziałów społecznych i to wy eskalujecie nienawiść.

Wasze intencje demaskuje wasz brak oburzenia na zło płynące ze strony polityków PO, ich części, za to dość aktywnej. Każdy kto chce uchodzić za sprawiedliwego piętnuje każde zło, a nie jedynie to wybrane. Nie zdziwcie się więc, gdy dojdzie do władzy ten poniżany, że zechce zemścić się. Wtedy znowu będzie krzyczeć o mściwości. Ale to nie mszczący się będzie winny tylko wy, którzy milczycie dzisiaj wobec ogromu niegodziwości w zwalczaniu przeciwników politycznych. Historia pokazuje, że jeśli zła się nie zastopuje, to na każdym następnym etapie jest go jeszcze więcej. Więc jeśli nie jesteście politykami powinniście zrozumieć, że to w waszym interesie leży piętnowania zła płynącego z PO.
~średnimłody

Napisano: 03 sie 2010, 12:58

Do jarząbka: ponieważ mam już dość duże doświadczenie życiowe i przewidziałem co się może stać, zrobiłem zrzut ekranu z twoim wpisem. Poza tym, samo usunięcie wpisu przez admina nie oznacza, że wszystkie ślady zostały zniszczone. Więcej pokory synku.
~henryk

Napisano: 03 sie 2010, 13:01

Grozisz czy informujesz? Jak wykorzystasz tez zrzut?
~do henryka

Napisano: 03 sie 2010, 13:54

Specjalistami od straszenia są tacy, jak jarząbek. Ja go przywołuję do porządku, bo zachowuje się dalej tak jakby nie nawoływał publicznie do popełnienia przestępstwa i jeszcze innych oskarża. Trzeba być najpierw samemu w porządku aby drugiemu wypominać jego błędy.
~henryk

Napisano: 03 sie 2010, 14:13

henryku drogi, strasz sobie do woli. tylko to potraficie, fanatycy!
z tego co czytałem w pamiętnym wpisie jarząbka, nie nawoływał do niczego, tylko makabrycznie sobie zażartował, za co później przeprosił. nigdzie nie wyczytałem też by kogokolwiek straszył, tylko odnosił się do gróźb wobec niego. skończcie już jątrzyć.

a paranoja pod krzyżem niestety ma się dobrze...
~średniostary

Napisano: 03 sie 2010, 14:57

jeśli masz dowody, że Ciebie nawoływał jarząbek do popelnienia przestępstwa, jako prawy obywatel - zgłoś do prokuratury!!! Obowiązkowo, zrzutę (stare metody)masz.
Na podstawie czego przywołujesz innych do porządku.
~do henryka

Napisano: 03 sie 2010, 15:45

Zastanowię się!
~henryk

Napisano: 03 sie 2010, 21:13

do heniutka i innych nawiedzonych:
nie ociągajcie się, już lećcie i zgłoście gdzie trzeba! jak napisałem wcześniej, tak i teraz zachęcam. może jakiś pozew zbiorowy?
:)
widzę, że pisząc tamten post osiągnąłem swój cel i obnażyłem wasze paranoiczne fobie, agresję i skłonność do obrażania i straszenia innych. tak trzymać \"jedynie prawdziwi polacy\"! na pewno daleko zaprowadzicie ten kraj... nad najbliższą przepaść.
~jarząbek

Napisano: 03 sie 2010, 21:38

no i znów nawołujesz, a to też podlega zgłoszeniu:) Ponawołuj trochę do stosowania Biblii w praktyce
~do jarząbka

Napisano: 03 sie 2010, 21:47

jeśli już nawołuję, to do zachowania rozsądku, tyle że w swoisty dla siebie sposób ;)
a od biblii to są duchowni raczej...
~jarząbek

Strona 3 z 4    [ Posty: 38 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x