Przestroga - HYdE PaRK

Strona 2 z 18    [ Posty: 177 ]

Napisano: 19 paź 2010, 16:13

Szkoda, że ten \"ciemny lud\", który na was głosował rzeczywiście ie kupuje to. Szkoda, że ten \"ciemnu lud\" nie wie co o nim n prawdę myślicie. Tak czy owak, jeszcze zapłaczecie, bo taka deprawacja społeczeństwa doprowadzi do rzeczy strasznych. Przyzwalanie na zło zawsze prowadzi do tragedii.

Pierwsza ofiarą był mężczyzna, który został skopany na KP. To już było pierwsze ostrzeżenie. Teraz to jest już alarm!!!

~do perkoza

Napisano: 19 paź 2010, 16:19

nikt na mnie nie głosował, ciemny ludzie, bo nigdzie i z żadnej partii nie kandydowałem. wygłaszam tylko swoje własne poglądy.
jednak obwinianie za wszystko co złe rządzącej partii, jest tak nośne, jak kłamliwe. czysta manipulacja, ciemny ludzie. jednak pewnie chętnie ja kupisz.
łykaj więc kitu ile zmieścisz, kultywuj w sobie nienawiść i wiń za wszystko innych.
~perkoz

Napisano: 19 paź 2010, 16:26

Nie wiem czy zauważyłeś, że sam jadem nienawiści ziejesz i obrażasz ludzi wokół siebie nazywając ich ciemnym ludem. W takim wypadku: kto wg ciebie jest tym oświeconym ludem, jakie stosujesz kryteria tego podziału?
A w ogóle to czy ktokolwiek po tym morderstwie opamięta się, i nie ważne, z której ze stron, i naprawdę zacznie wprowadzać spokój i merytoryczną dyskusję wokół siebie chociażby??
~do \"perkoza\"

Napisano: 19 paź 2010, 16:30

Wiesz czym różni się mój pogląd na rzeczywistość od twojego> Tym, że ja odwołuję się wyłącznie do faktów natomiast ty do świata fantazji.

Powtarzacie, jak mantrę: PiS jest winien. Nie ważne co się wydarzy zawsze jest jedna odpowiedź: winien PiS.

Czytając ciebie wątpię abyś miał jakiekolwiek własne poglądy, bo nic nie wskazuje na to abyś był zdolny do samodzielnego myślenia. Wszystko co jest tutaj wypisywane przeciwko PiS albo w obronie PO, to są powtórzenia propagandy wytwarzanej na użytek PO.

No cóż, teraz należy tylko czekać aby niezadowoleni klienci pomocy społecznej wzięli sprawiedliwość w swoje ręce. A jeśli ten przykład nie przemawia do twojej wyobraźni to oznacza, że nie mamy o czym rozmawiać.
~do perkoza

Napisano: 19 paź 2010, 16:32

nie wiem, gdzie w mojej wypowiedzi nienawiść. ale to już chyba wasze, że tak się wyrażę, zboczenie, by wszędzie na siłę doszukiwać się przejawów nienawiści w stosunku do siebie.
a co do określenia: ciemny lud, to pewien klasyk pisu wprowadził je do obiegu, więc zgodnie z jego definicją nim się posługuję.
a co do ostatniego twojego pytania, największy mąciciel, czyli jarkacz mógłby się wreszcie opamiętać. gdyby zrobił to wcześniej, to może nie doszłoby do takiej tragedii.
~perkoz

Napisano: 19 paź 2010, 16:34

Jakoś dziwnym trafem, wszystko co złe dotyka PiS i jego zwolenników. To chyba tak, jak z bitą żoną. Leży bidna kobiecina po szyję w gipsie na OIM a jej mężulo przy piwku opowiada kumplom, jak rozprawił się z nienawiścią swojej baby.
~nina

Napisano: 19 paź 2010, 16:36

aha, to już wszystko na mój temat wiesz. przynajmniej tak sądzisz... twoja sprawa.
przeczytaj jednak zdania mi przeciwne, chociażby w tym topicu, to można by wysnuć takie same wnioski, by odrobinie złej woli, jaką wykazałeś. ale przecież wiesz wszystko lepiej... łykaj dalej propagandę swojego guru.
~perkoz

Napisano: 19 paź 2010, 16:38

niestety trochę mi klawisze przy ostatnim wpisie pouciekały...
jednak przy odrobinie dobrej woli chyba uda się to zrozumieć;)
~perkoz

Napisano: 19 paź 2010, 16:41

A niby dlaczego my mamy nadal wykazywać dobrą wolę, skoro ludzie tacy jak ty nie ustają w oczernianiu i powielaniu plotek.
~do perkoza

Napisano: 19 paź 2010, 16:41

wpisy są reakcją na obwinianie za wszystką rządu, tak jakby nie był kontynuacją poprzednich, jest to też reakcja na kosmiczne manipulacje PIS czymkolwiek się da, krzyżem samolotem, dopalaczmi, wypadkiem busa (śmierć 18 osób) wini się Tuska, toz to już paranoja...
~Renia

Strona 2 z 18    [ Posty: 177 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x