przesyłka kart dużej rodziny - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 18 wrz 2020, 11:18

czy mieliście taką sytuację że przyszły karty zamówione we wrześniu 2020, a nie ma kart wcześniej zamawianych w sierpniu?? całej dużej partii nie ma. Trochę się obawiam, że zaginęły po drodze, albo ktoś je odebrał w ośrodku i mi nie przekazał. Ktoś wie jak to sprawdzić?
GORZATKA
GORZATKA
Referent
Od: 12 sie 2004, 0:26
Zajmuję się:

Napisano: 18 wrz 2020, 13:54

mi osobiście nie, ale nie takie cyrki się zdarzały kdr-wyslane-pomylkowo-w-inne-miejsce-pr ... -207275398

Sprawdź czy ta "duża" partia nie leży gdzieś u was, jeżeli odbierasz mało pism to sprawdź dziennik czy było coś pomiędzy ostatnia przesyłką z KDR a tą co teraz zostałeś.

I czy na pewno to mają być karty tradycyjne - być może osoby pomiędzy zamawiały tylko elektroniczne, albo dodatkowa forma tylko elektroniczna?

Ja zacząłbym od kontaktu z MRPIPS z pytaniem co zrobić, a potem PWPW czy karty zostały wysłane?
Zobacz jaki status mają te karty?
Przy odbieraniu tej "nowej" przesyłki też sprawdzaj co odbierasz, bo może wypiszą za dużo osób niż w rzeczywistości masz kart.
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 18 wrz 2020, 14:11

status kart tradycyjnych jest "wysłane", sprawdzałam u nas w sekretariacie nikt się nie przyznaje żeby odbierał,
a ludzie wydzwaniają, że jeszcze nie ma kart
GORZATKA
GORZATKA
Referent
Od: 12 sie 2004, 0:26
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x