rewelacyjne posunięcie - HYdE PaRK

Strona 4 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 19 lis 2010, 10:40

uważam, że Jarosław Kaczyński powiedział tylko prawdę
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/byly-pre ... omosc.html

i nie mam zamiaru polemizować z kimkolwiek, mam swoje zdanie na ten temat, jest ono moje, a inni moga sobie mówić co chcą i jak chcą - maja do tego prawo. A ja mam swój rozum, a Polacy nie gęsi...........
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 19 lis 2010, 11:10

Mam nadzieję, że wizyta w USA przyniesie konkretny skutek - udostępnienie satelitarnych nagrań rozmów z pokładu samolotu w tym Pana L.Kaczyńskiego
~Julka

Napisano: 19 lis 2010, 16:16

...sobie ludzie jaja robicie - toż to obce służby wywiadowcze miałyby sie przyznać do podsłuchiwania przezydenta niezależnego, demokratycznego państwa , członka NATO w przestrzeni powietrznej innego (teoretycznie wrogiego) państwa.
To wy chyba rozumu nie macie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~chyba ...

Napisano: 19 lis 2010, 16:20

Droga Julciu, przestań w końcu szerzyć kłamstwa. Już jedno kłamstwo na temat generała Błasika legło w gruzach. Jakim trzeba być karłem moralnym aby po to by zadowolić Putina włazić mu do ty.łka hańbiąc się pomawianiem wąłsnych obywateli.
~rip

Napisano: 19 lis 2010, 16:34

drogi/a ripciu, a jakież to ja kłamstwa szerzę? Mogę tylko za Tobą powtórzyć; \"jakim trzeba być karłem moralnym aby\" osądzać bez faktów i dowodów (np. morderstwo, a nie - katastrofa). Czekam spokojnie na wyniki postępowania w sprawie katastrofy i nie wierzę, że ktokolwiek celowo spowodował katastrofę !
~Julka

Napisano: 19 lis 2010, 16:41

Twoja wiara, bądź niewiara nie ma tu znaczenia. Najmniejszego
~Julka

Napisano: 19 lis 2010, 16:49

Ależ ty wcale nie czekasz spokojnie tylko wydajesz wyroki. Bo czymże jest ten wpis: \"Mam nadzieję, że wizyta w USA przyniesie konkretny skutek - udostępnienie satelitarnych nagrań rozmów z pokładu samolotu w tym Pana L.Kaczyńskiego \"?

Do dnia dzisiejszego wiele osób twojego pokroju tak samo \"puszczało oczko\": to generał Błasik usiadł za sterami. Teraz usta zostały im zamknięte. Jednak nie znajdzie się chyba nikt na tyle uczciwy, kto przeprosiłby za to.
~rip

Napisano: 19 lis 2010, 16:56

A moje przekonanie, że to nie była zwyczajna katastrofa ma coraz mocniejsze podstawy. Ja pamiętam czasy, kiedy za samo wypowiedzenie publicznie słowa Katyń można było trafić do więzienia. Wtedy ludzie podobni do ciebie ale dysponujący aparatem represji także zaprzeczali, jakoby to Rosjanie pomordowali naszych żołnierzy. Polacy znający prawdę czekali wiele lat ale doczekali się. Teraz też tak będzie. I w to wierzę gdy widzę, jak starania by zamataczyć są coraz bardziej nieudolne i coraz bardziej demaskowane.
~rip

Napisano: 19 lis 2010, 17:20

1. wpis z godz. 14.41 nie jest mój
2. proszę mi rip nie ubliżać !!!
Twój język jest obraźliwy i poniżej norm kulturalnej wymiany zdań. Czekam na potwierdzenie lub wykluczenie wszelkich spekulacji i to jest tyle. Jeśli to są wyroki wg Ciebie to rzeczywiście trudno nawiązać jakąkolwiek rozmowę.
Zanim ocenisz \"pokrój\" innych zastanów się nad sobą i tym, co do ludzi piszesz.
Nie wypowiadałam się nigdy o gen. Błasiku !
~Julka

Napisano: 19 lis 2010, 17:39

Jeśli potrafisz wytłumaczyć znaczenie twojego wpisu na temat L. Kaczyńskiego i jego znaczenie będzie inne niz zrozumiałem natychmiast cię przeproszę. Potrafię przyznać się do winy. Nie jestem nieomylny.
~rip

Strona 4 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x