stawka żywieniowa - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 29 lis 2013, 21:58

Marcin, jesteś wielki!
pozdrawiam!
~Beata

Napisano: 29 lis 2013, 22:27

mamy 4 leniwe kucharki, ciągle narzekają
ile u was kucharek?
u mnie stawka 10zł i to jest mało
~Ada

Napisano: 30 lis 2013, 0:06

w 14tce żadnej w 30tce 1 i pół :)
~gocha

Napisano: 30 lis 2013, 0:38

~Marcin: \"Już dziś ulepiły 400 pierogów z grzybami na święta.\"
A u mnie to już pisanki zaczęliśmy robić, żeby wyrobić się na Wielkanoc, a w sąsiedniej placówce to nic nie muszą robić, bo im zostało z poprzedniej wigilii ;)
~etatysta

Napisano: 30 lis 2013, 21:36

Etatysto jajek bym nie zaryzykował - grozi zbukiem. Co do pierogów dzieciaki je uwielbiają. Jak policzysz, że na spotkaniu świątecznym mamy zazwyczaj około 70 osób to już sporo idzie, potem jeszcze właściwa wigilia no i okres świąt. No i sprawa najważniejsza - apetyt starszych dzieciaków jest nieokiełznany. Do tego kapusta z grochem i w pokojach jest wesoło. Co tam święta są raz w roku. Co do ilości kucharek mamy dwie na pełen etat. Całować kobiety po rękach za ich zdolności i chęć do pracy.
~Marcin

Napisano: 01 gru 2013, 0:53

a nie dodają u was do każdej zupy wegety lub kucharka? Dla mnie to masakra, bo glutaminian sodu to nic dobrego dla młodego organizmu...ale wzmacnia smak. To na pewno nie jest zdrowe jedzenie.
~juka

Napisano: 01 gru 2013, 11:04

u nas sanepid zabronił w kuchni i na grupach mieć vegety i ty podobnych!!!
~ja

Napisano: 01 gru 2013, 16:46

Do ~ja to sukces. Wiem za to, że w moim mieście w przedszkolu i szkołach wszędzie kucharki dodają takie \"frykasy\"...i co z tym zrobić?
~juka

Napisano: 01 gru 2013, 19:51

to chy ba zależy od sanepidu ale ogolnie przepisy powinny byc jednakowe.u nas dodaja maggi:)
~ja

Napisano: 01 mar 2016, 14:37

Odświeżam temat - napiszcie mi proszę, jakie macie aktualnie stawki żywieniowe ;)
iza80

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x