Nie wiem co bredzisz, ale przed to wiedziałem tylko, że są w naszym zawodzie osobniki, które tak jak ty mogą jedynie bełkotać w zapyziałej gminnej pomocy, bo nigdzie indziej nie są słuchani. Nawet na forum profesjonalistów muszą podbijać swoje posty i tym samy żyć sprawą, w której jedyną ich satysfakcją jest radocha z ewentualnego braku prawa socjalnych do strajku. Słabe to, ale charakterystyczne dla tych, co dosłownie traktują powiedzenie "pocałujta w d... wójta". To powinieneś gościu zrozumieć, bo to twój język. A teraz grzecznie do podusi bo od poniedziałku pamiętaj, że walczysz o stołek i posadkę w gminnym opsi-e.
Nadal nie wiesz co mówisz, bredzisz i trafiasz jak kulą w płot ale to nie novum Pewne jest jedno - już dziś się masturbujesz nad nieprawomocnym wyrokiem i aż strach pomyśleć jak będziesz publicznie szczytować, gdy się uprawomocni Na ale chociaż na forum będziesz w ekstazie skoro w domu nie masz na co liczyć
UWAGA! UWAGA! UWAGA!
jerzy.k - to członek federacji. Ciekawi mnie tylko dlaczego nie napiszesz z oficjalnego konta tylko podszywasz się pod zwykłego pracownika i bronisz w ten sposób federację? Zajmijcie stanowisko oficjalnie a nie bawisz się w "ciuciu babkę" Jak dla mnie to jest dno takie zachowanie!
UWAGA UWAGA UWAGA Dziecko w piaskownicy tupie nóżkami i myśli, że kogoś to obchodzi. Jeszcze raz - Ja to nie Federacja - Wierzbicki królu (królowo) słońce z manią wielkości. Widzę, że chciałabyś sprowokować Federację do jakiegoś oficjalnego stanowiska, a tu ból d...y
szanowny jerzy.k (konio.....co) nie przykładaj swojej miary do innych, i nie sądź według siebie "dziecino".
I nie obrażaj pracowników socjalnych z małych gminnych ośrodków, boś im do pięt związkowcu federacyjny nie dorósł.
I tyle w temacie federacji i twojej kariery w tejże
Uroiłeś się gościu na tę Federację - chyba cię w oczy gryzie że przejrzali ten wasz grajdół i metody rodem z PRL-u. I czytaj ze zrozumieniem - nie obrażam małych gminnych OPS-ów tylko pseudo-pracowników, którzy codziennie wstają by swoim działaniem i kosztem innych zdobyć kilka złotych więcej, lepsze krzesło, stanowisko i przychylność miejscowej gawiedzi z kierowniczą wydmuszką na czele. Te same postawy są też w dużych miastach np. czytałem ostatnio, że z radomia jakieś paniusie przeniosły się do starachowic i pokazują swoją władzę kojarzysz może te koleżanki ?