Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego - Oprogramowanie

Strona 2 z 27    [ Posty: 265 ]

Napisano: 30 maja 2008, 12:44

jak to wszystko czytam, to mi to pachnie jednym wielkim przekrętem. jeżeli świadectwo dostanie tylko jedna firma to już mega wielkim przekrętem a najśmieszniejsze jest to, że Ministerstwo nie ma, z tego tak wygląda, żadnej podstawy prawnej do przeprowadzenia tych testów rewelacja. z niecierpliwościa popatrze na dalszy rozwój zdarzeń.
~Andrzej

Napisano: 30 maja 2008, 17:33

Przeciez widac kto sie podpisal na swiadectwie - o wyczynach Boguckiego w MSWiA i MNiI, kraza tam (czarne) legendy
~Yurek

Napisano: 30 maja 2008, 18:51

Jakie legendy? Zaciekawiłeś mnie bardzo :-) możesz rzucić jakiś news? Jako prawnika ciekawią mnie takie sprawy.
~Andrzej

Napisano: 30 maja 2008, 19:07

~Yurek powstrzymaj się.... ~Andrzej to PROWOKATOR, poczytaj jego wcześniejsze wypowiedzi... on chcę Ciebie nakłonić do wypowiedzi, które mogą być odczytane jako zniesławienie...

~Andrzej jeśli jesteś faktycznie prawnikiem to tym gorzej o tobie świadczy działalność na tym forum
~x

Napisano: 30 maja 2008, 19:14

@Andrzej podaj mail to ci opowiem o wyczynach \"czerwonego guru Spoleczenstwa Informacyjnego\" :-)
~Yurek

Napisano: 30 maja 2008, 20:18

Yurek czekam na [email protected] :-)
~Andrzej

Napisano: 06 cze 2008, 14:17

Czytaliście udostępniony przez jednego z producentów raport z testów? Szczerze to jestem w szoku jak czytam, czego czepiano się na testach. Zawsze myśleliśmy w ośrodku, że program testuje sie na zgodność z ustawą i przepisami a tu proszę kolorki są nie opisane w oknie hahaah, legendy brakuje, że ciołek użytkownik napewno wpisze windykacje 350.000.000 zł (swoją drogą obrażają inteligencję pracowników w ops), opis się cały nie mieści w okienku haha ale rozbrajający jest punkt 7 hahaah rewelacja! proponuje obejrzeć https://www.ops.strefa.pl/file/raport_nemezis.pdf dobre na poprawe humoru i wyrobienie sobie opinni :)
~x

Napisano: 06 cze 2008, 14:32

czytałem raport, jednym słowem - MASAKRA , wiemy ze infor nie zgodził się z opinią o odmowie wiec Nasz ośrodek trzymać bedzie kciuki za Was! Walczcie o swoje

pozdrawiam
~Andrzej

Napisano: 06 cze 2008, 15:05

Lepsze jest to, że program nie pilnuje 30 dni na zmiane hasła a dwa punkty poniżej, że był problem bo program upominał się namiętnie o zmianę hasła po 30 dniach hahahaah no to nie pilnuje, czy pilnuje ....
~Ania

Napisano: 06 cze 2008, 16:38

Czemu sie dziwicie. przeciez wiadomo kim jest Bogucki. Dziwie sie ze KTOS TAKi pracuje w administracji.
~Yurek

Strona 2 z 27    [ Posty: 265 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x