Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego - Oprogramowanie

Strona 5 z 27    [ Posty: 265 ]

Napisano: 11 cze 2008, 11:00

Jestem dociekliwą osoba i sprawdziłem sobie na https://www.politykaspoleczna.gov.pl/index.php?gid=118 kto zajmuje się testami. Z raportu wynika, że testujących było czterech. Na stronie, którą podałem powyżej są wymienione 4 panie, które mają wpisane \"...odpowiedzialny
za testy/ przeglądy aplikacji użytkowych oraz za kontakt z dostawcami oprogramowań ...\" więc domniemam, że to właśnie te cztery osoby. Następnie zalogowałem się na nasza-klasa.pl i znalazłem informacje, które moim zdaniem potwierdzają tezę Hamiltona zapraszam do lektury:
https://nasza-klasa.pl/profile/5436258 (19 lat ! rewelacja napewno można liczyć na bogate doświadczenie)
https://nasza-klasa.pl/profile/2774694 (ta Pani napisała w opisie, że pracuje w administracji publicznej więc myślę, że dobrze trafiłem)
Z pozostałymi paniami był problem. Zakładam, że mogłem się pomylić w typowaniu, ale jeżeli to jest połowa składu testującego to :-) ..... Hamilton piąteczka :-)
~Andrzej

Napisano: 11 cze 2008, 11:16

Hamilton dowiedziałem się, że adres Dyr Boguckiego to [email protected] więc nie wiem do końca, czy dobrze posłałeś :-)
~x

Napisano: 11 cze 2008, 14:09

@a o so chosi - mi chodziło tylko o to że żadna firma (no oczywiście poza signity jakże by inaczej) - nie zrobi idealnego bez błędów programu w kilka miesięcy !. My do tej pory zgłaszamy uwagi do programu na którym pracujemy kilka lat i jakoś nie widzę powodu żeby na nim nie pracować. Program owszem w ministerstwie powinien być przetestowany ale nie odwalany z błahych powodów. Uwagi można zgłosić firmie przecież i dać jakiś czas na poprawienie.
~Raikkonen

Napisano: 11 cze 2008, 14:32

Andrzej zarzuć jeszcze swój profil z naszej klasy. Czemu tego nie zrobiłeś??? ;-) I troszkę mnie dziwi, że spośród 130 pań i takim samym imieniu i nazwisku wskazujesz rzekomo tę, która tam pracuje. Skąd masz pewność?? No chyba, że byłeś w ministerstwie;-)
~Massa

Napisano: 11 cze 2008, 14:35

Po wrzuceniu pierwszego imienia i nazwiska pojawiła sie tylko jedna pani, drugie nazwisko ograniczyłem do Warszawy (skoro to pracownik Ministerstwa to myślę, że mieszka w Warszawie :-)) i wyrzuciło bodaj 7 pań z czego tylko jedna miała opis, że pracuje w administracji :-) dedukcja, zwykła dedukcja a Twoim zdaniem Massa pomyliłem sie w typowaniu?
~Andrzej

Napisano: 11 cze 2008, 14:54

Nie wiem czy się pomyliłeś, czy też nie. Ja osobiście bałbym się zamieścić czyjś profil z naszej klasy bez 100% pewności. Wnioskuję więc, albo jesteś dobry prawnik i się wybronisz;-) albo byłeś w ministerstwie;-) Aha. Zapomniałeś wrzucić swój profil z naszej klasy;-)
~Massa

Napisano: 11 cze 2008, 15:19

Czy dobry ze mnie prawnik pewnie oceniać moim klientom :-), ale podobno mam dobrego \"nosa\", poza tym napisałem wcześniej
\"...Z pozostałymi paniami był problem. Zakładam, że mogłem się pomylić w typowaniu, ale jeżeli to jest połowa składu testującego to :-) ..... Hamilton piąteczka :-)...\"
więc jeżeli źle wytypowałem panie się nie obrażą, no chyba że obrazą jest uznanie kogoś za pracownika Ministerstwa to przepraszam :-). Myślę, że zarówno pracownicy Sygnity, jak i INFO-R mogą potwierdzić, czy Panie należą do składu testującego, czy nie w końcu byli na testach w samym Ministerstwie
~Andrzej

Napisano: 11 cze 2008, 17:50

Wycinek z regulaminu Nasza-Klasa:
5.8. Administrator uprawniony jest do ujawnienia danych osobowych wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa, zgodnie z zasadami Polityki Ochrony Prywatności, postanowieniami Regulaminu i obowiązującymi przepisami prawa.
~kultura osobista

Napisano: 11 cze 2008, 20:50

Wycinek z regulaminu Andrzeja:
Nie ma regulaminów;-) Po trupach do celu;-)
~massa

Napisano: 11 cze 2008, 21:47

Wycinek z regulaminu Hamiltona:
najlepsza metoda - z buta w twarz
~xyz

Strona 5 z 27    [ Posty: 265 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x