Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego - Oprogramowanie

Strona 18 z 27    [ Posty: 265 ]

Napisano: 13 sie 2008, 20:13

No a co z Boguckim? Jego los mial byc przesadzony a siedzi w robocie - dzwonilem dzisiaj
~Tomasz R

Napisano: 14 sie 2008, 10:39

A co ma być, dlaczego miałby być wyrzucony, czemu czepiacie się jego równie dobrze was wszystkich można przekreślić i wyrzucić za głupoty, jakie tu piszecie. Popatrzcie na siebie czy jesteście aż tacy specjaliści żeby o kimś się wypowiadać
~SS

Napisano: 14 sie 2008, 11:19

nie nie no absloutnie lepszych \"specjalistów\" niz w ministerstwie to ze świecą szukać ha ha ha ha ha
~xx

Napisano: 14 sie 2008, 11:33

A ty czym sie super specjalisto od wszystkiego ~xx możesz sie pochwalić masz jakies osiągnięcia poza przyjmowaniem wniosków
~SS

Napisano: 14 sie 2008, 12:14

podejrzewam, że na tyle dobrym, że nie jedna pani z ministerstwa mogłaby mi po piwo do sklepu ganiać.
~xx

Napisano: 14 sie 2008, 13:05

Dziwne jakby Bogucki nie poszedl do odstrzalu, za duzo nabroil. Mysle ze na razie jest po prostu okres urlopowy.
~Yaro

Napisano: 18 sie 2008, 13:56

Zobaczcie najnowszy wpis z dziP: na stronie ministerstwa www.politykaspoleczna.gov.pl, co wy na to?
~xxxzzz

Napisano: 18 sie 2008, 20:34

no to się obudziłes xxxzzz ha ha ha poczytaj cały wątek to może Cię oświeci, nie przeszli testów, bo jak wynika z korespondencji z szanownym mpips, za dużo chyba \"dziubali\" do kompetencji panienek od testów. zresztą wystarczy przeczytać ich ostatnie pismo do ministerstwa nic dodać, nic ująć i wcale się im nie dziwie, że olali te cale pseudo testy i poczekają na rozporządzenie. kto ma pojęcie jak działa góra, wie o co poszło :), niewygodna firma jak cho..le...ra ha ha ha.
~xx

Napisano: 18 sie 2008, 23:53

No, Bogucki wykopal sobie zawodowy grob. Podfobno sprawa interesuje sie ABW ...
~Yaro

Napisano: 19 sie 2008, 13:28

Tak sobie poczytałem te posty i włosy mi się na głowie zjeżyły.
Nie dlatego że jakaś forma nie dostała akceptacji a inna dostała. Ale zmroził mnie poziom niektórych wypowiedzi. Napastliwe obraźliwe. Niektórzy z forumowiczów posiadali nawet tajemną wiedzę na temat jak te testy przebiegały ile przy tym było przekrętów. Ja jak bym miał taką wiedzę to zgłosiłbym doniesienie do prokuratora na popełnienie przestępstwa. Ja co prawda nie znam się na prawie ponieważ jestem tylko nędznym informatykiem. Błotem łatwo kogoś obrzucić i przy tym kryć się za nickiem.
Powiem prosto jestem zażenowany tym co Wy wypisujecie i jak łatwo Wam przychodzi obrażać ludzi, mieszać z błotem.

Co zaś tyczy się głównej dyskusji to okazało się że nie jedna firma ale kilka otrzymała akceptację a natomiast jedna nie dostała.
Ja jak się przewrócę to mam pretensję do siebie, że nie patrzyłem pod nogi a nie oskarżam innych że to ich wina, że to nie oni się przewrócili a ja tak.
Ludzie popatrzcie na siebie jak się zachowujecie i opamiętajcie się.
~d.r.

Strona 18 z 27    [ Posty: 265 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x