Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego - Oprogramowanie

Strona 19 z 27    [ Posty: 265 ]

Napisano: 19 sie 2008, 14:05

A co sie mam opamietywac .Jesli gosciem interesuje sie ten i ow to znaczy ze nie wszystko bylo super, nie?
~Yaro

Napisano: 19 sie 2008, 14:14

Napisałeś, że podobno więc zaprzeczasz sam sobie
~d.r.

Napisano: 27 sie 2008, 23:38

tak wszyscy przeciwnicy INFO-R psioczą, że program był długo testowany i nie dostał akceptacji a nikt nie wspomina, że np.: Top-Team zaczął testy 15 lipca 2008 i do dnia dzisiejszego cisza ani świadectwa, ani informacji o jego braku dziwne, że w tym przypadku nie pojawia się żadna ubijająca firmę informacja na stronie mpips\'u. Swoją drogą obiektywnie patrząc na sytuację z ostatnich lat, czyli INFO-R zawsze pierwszy przystępujący do homologacji, zawsze otrzymujący świadectwa z nr 1, mający dobry PR i niesłabnące poparcie użytkowników \"nagle\" nie przechodzi dość strategicznych na rynku testów? Osobiście nie wierzę w to, że program jest, aż tak zły, że nie nadaje się do obsługi w urzędach raczej obstawiam czyjąś zła wolę (delikatnie mówiąc), ale to moje prywatne zdanie.
~Observer

Napisano: 28 sie 2008, 17:40

Moze decyzja czeka na nastepce p Boguckiego?
~Yaro

Napisano: 28 sie 2008, 18:26

Dyrektor departamentu, nawet odchodzący, zgodnie z prawem podejmuje decyzje do ostatniego dnia swojego urzędowania włącznie myślę, że w tym przypadku chodzi o coś zupełnie innego :-) ale o tym się już głośno nie mówi i nie pisze, bo przecież chodziło tylko o ubicie INFO-R, tak domniemam :-).
~Observer

Napisano: 28 sie 2008, 22:25

Chyba ze dyrektor jest odsuniety od podejmowania decyzji w zwiazku z toczacym sie ... ;-)
~Yaro

Napisano: 28 sie 2008, 23:18

@Yaro: a masz jakiekolwiek dowody ze sie cos toczy?
~Olgierd

Napisano: 29 sie 2008, 15:46

wątek robi się coraz ciekawszy :-). Tak odchodząc od tematu to mam jeden żal do władzy, która obiecala, że zajmie się administracją - wyleczy z przerostu i nepotyzmu - jak widać na załączonym przypadku ani jedno, ani drugie :-) nie udało się wyplenić
~Observer

Napisano: 03 wrz 2008, 11:11

jak widać TT też nie przeszło testów
~aa

Napisano: 09 wrz 2008, 23:02

~Yaro.... jak to skomentujesz ... będzie, czy nie będzie

https://www.computerworld.pl/artykuly/58 ... rtuny.html
~aa

Strona 19 z 27    [ Posty: 265 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny