No niestety z firmą INFO-R Sp.J. jest juz chyba bardzo źle skoro nie potrafi sama załatwiac swoich spraw.
Nie podoba mi sie to przedewszystkim ze bierze ludzi na litosc. Lepiej sie ludzie wescie do roboty
hahaha a co znaczy \"sama załatwiać swoich spraw\" ?? haha może faktycznie nie wiedzą ile i komu trzeba dać no to faktycznie ich dyskwalifikuje na tym rynku hahahah
jeszcze tylko dodam, że moim zdaniem to wrećz odwrotnie Bercik musi się u nich bardzo dobrze dziać skoro nie boją sie powalczyć o swoje i nie kulą ogona pod d...e.
no właśnie... czekać jeszcze czy już szukać innej firmy ze systemem, który akceptuje MpiPS
na dziś tylko ZETO Katowice i Signity mają taką akceptację!!
ha ha ha \"aa\" radzę poczytać ustawę i doczytać na jakim oprogramowaniu można pracować. te całe \"akceptacje\" możesz sobie postawić w WC, bo dopoki nie będzie rozporządzenia a producent nie otrzyma zgodnej z prawem homologacji dla swojego programu to wszystko może się zdarzyć. nawet jak zaczniesz prace na \"akceptowanym\" programie to może on potem nie dostać homologacji a góra potem wypnie się na ciebie i koszty przejscia i przeniesienia danych poniesiesz ty nie oni. poza tym te cale akceptacje są terminowe więc jeden kij czy program ma teraz \"akceptacje\" hahahaa (jak to śmiesznie brzmi), czy jej nie ma. jedziemy na tym samym wózku tylko ja mam program, na którym mi się dobrze pracuje i jestem z niego zadowolony i nie interesuje mnie na chwilę obecną opinia jakieś tam panienki zwłaszcza po tym co poczytałem w raporcie .
ale jesteś cwany tylko co powiesz jak twoja nie będzie mieć akceptacji jak wejdzie rozporządzenie a to będzie podczas rozpoczęcia okresu zasiłkowego bo jak widzisz niektóre przystąpiły 5 maja a mamy 20 i nic nie mają a niektóre 29 maja i 12 czerwca już mają te daty chyba coś mówią albo ty masz ciasny umysł
Adasiu jakiś ty typowy Adaś a co ma akceptacja do rozporządzenia o homologacji i rozpoczęcia okresu zasiłkowego powiesz mi chłopcze? Jak na moje oko ma się jak lakierki do zbioru ziemniaków ha ha ha ha ha