szacunek dla senatora z platformy obywatelskiej - HYdE PaRK

Strona 4 z 8    [ Posty: 78 ]

Napisano: 18 lip 2012, 19:46

Warto poczytać komentarze pod artykułem z pożal się Boże niezależnej, którą wkleił ~z netu. Próżno szukać opinii innej jak jedynie słusznej. No i te inwektywy typu: \"sz maciarz\", \"żyd\",\"b an da POspolitych\", \"rudy pajac\", \"prymityw bez matury\",\"sowiecki pachołek\",\"Żałosny sk retyniały starzec\" itd...
Nasuwa się jeden wniosek. Czytelnicy \"niezależnej\" a przy okazji zwolennicy kaczyzmu reprezentują właśnie takie standardy. Jakież to żałosne! Nigdy więcej KACZYZMU!!!
~niezależna

Napisano: 18 lip 2012, 19:55

popieram!
~oko

Napisano: 18 lip 2012, 21:43

O jak pięknie, kółko wzajemnej adoracji. Popierajcie się lemingi, popierajcie w swojej umysłowej niedoli. A odnośnie komentarzy, to jest takie przysłowie o belce w, nomen omen, OKU... I nawiasem mówiąc \"z netu\" przytoczył artykuł, a nie komentarze. Ale cóż można zrobić, kiedy brak argumentów...
~niezależny

Napisano: 18 lip 2012, 21:50

czyli czytanie tych żenujących komentarzy zabronione? I słusznie trollu bo to wstyd mieć takich współwyznawców!!!
~niezależna

Napisano: 18 lip 2012, 21:56

ale też tzw niezależny rynsztokiem słów potwierdził swój żenujący poziom
~oko

Napisano: 19 lip 2012, 2:56

Widzę, że z rozumieniem tekstu pisanego też słabo. Ale odniosę się jeszcze do dwóch powyższych szczeknięć, bo są dość zabawne w swoim braku sensu:

1) Otóż nigdzie nie napisałem, że nie wolno czy nie należy czytać jakichkolwiek komentarzy, ale widać aluzja była zbyt skomplikowana - trudno.

2) Rynsztok słów? A któreż to słowa były z rynsztoku? Adoracja, leming czy niedola? A może oku się wydaje, że \"nomen omen\" to była inwektywa w jego stronę? Śpieszę wyjaśnić, że wprawdzie była to łacina, lecz nijak podwórkowa.

Ale i tak proszę się nie wysilać z odpowiedzią, bo to moja ostatnia wypowiedź, gdyż szkoda mi klawiatury na taki beton.
~niezależny

Napisano: 19 lip 2012, 8:07

no właśnie - używając twoich słów: zaszczekałeś kundlu i zmiataj z podwiniętym ogonem
~Romek

Napisano: 19 lip 2012, 15:30

mysle ze pan senator rzeczywiscie nie ma juz nic do stracenia i dlatego to zrobil ale jakos i tak dziwnie cicho na ten temat

ps romku vel oko ale przeciez mimo nieprzyjemnego dla was wydzwieku ten caly niezalezny ma racje
~ludmila

Napisano: 19 lip 2012, 16:20

ludmiło vel niezależny lub/i dzibar tudzież Łukaszu- nie masz racji
~oko

Napisano: 19 lip 2012, 16:53

???
~ludmila

Strona 4 z 8    [ Posty: 78 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x