szacunek dla senatora z platformy obywatelskiej - HYdE PaRK

Strona 8 z 8    [ Posty: 78 ]

Napisano: 22 lip 2012, 9:19

i jeszcze jestem olga - jak ci tak pasuje, sądzisz fanie-łukaszku wg siebie o czym świadczy ten nocny koszmarowaty wpis
a pisz sobie co chcesz takie to prawa forum
~oko

Napisano: 22 lip 2012, 13:00

fanie zezowatego oka! Na jakiej podstawie twierdzisz, że ~p i ~oko to ta sama osoba. Czytam wątki na tym forum i jestem pewny, że to dwie różne osoby. Pasuje ci taka teoria? Zachowujesz się jak jakiś pokręcony Herlok Szolms i na dodatek posądzasz ludzi, którzy mają inne zdanie jak ty o komunistyczną przeszłość. Spadaj z tego forum!!! Z drugiej strony skąd tak dobrze znasz zachowania komuchów? Może to właśnie ty jesteś przefarbowany?
Czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem, że jesteś komuchem ale \"może to właśnie ty jesteś przefarbowany\". No i oczywiście napisałem spadaj a nie wypędzałem cię na pastwisko. Przemiły owszem jestem ;-))))
~ktoś inny...

Napisano: 22 lip 2012, 13:38

no i jeszcze napisałeś \"a może jakiś jego towarzysz\"? W tym zdaniu bez żadnych podstaw dopisałeś mnie do określonej partii. Miałem rację, że jesteś pożal się boże Herlok Szolms bo potrafisz ocenić na podstawie wpisów kto jest kto a na dodatek ocenić jego wiek i czy jest gburem czy nie. Jesteś po prostu żałosny! Musiałem to napisać i jest mi przykro bo jestem przemiły!!!
~ktoś inny...

Napisano: 22 lip 2012, 13:51

No cóż, miałem rację od samego początku i na koniec ostatniego posta również... niestety. oko potwierdziło, co miało potwierdzić... po raz kolejny zresztą. Ewidentnie nie grzeszysz p-oko-romku inteligencją, co tylko udowadniają kolejne posty raz po raz. Niestety ~ktoś inny zwrównał się właśnie poziomem.

Dlaczego? oko czywiście dalej pastwi się nad osobami postronnymi jak łukasz, którym rzecz jasna nie jestem, co widać na pierwszy rzut oka. Może i jest olgą, skoro już drugi raz się do tego przyznaje tutaj. Chociaż to co piszą tacy jak on, trzeba czytać raczej na opak, bo z kłamstwem są za pan brat.

ktoś inny... jego giermek, oczywiście mu teraz wtóruje w zaniżaniu ilorazu inteligencji tego wątku wklejając drugi raz to samo i tak jak jego idol oko zarzucając innym brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, kiedy sam to czyni - farsa (może to także on? kto wie?). Zaiste, raz jeszcze napiszę, \"przemiły\" typek (wiesz, dziecino, co to cudzysłów?)

Wasze szczekanie ogranicza się wyłącznie do czepiania się bzdetów, szczególików, literówek i zupełnie nie związanych z tematem rzeczy, np. przezabawne zwrócenie uwagi na późną godzinę nocną, hehe. Otóż drogie oczko, wyobraź sobie, że była młoda sobotnia noc i nie wszyscy muszą o tej porze już chrapać, ale wiem, że masz już swoje lata, więc może po prostu zazdrościsz). Rzeczowe argumenty ignorujecie zupełnie od samego początku. Wszystkie pytania i argumenty, z którymi nie potraficie się zmierzyć, bo nie potraficie się zmierzyć z prawdą, są pomijane. Wyczerpaliście już chyba swoje dziecinne odzywki w odpowiedzi i potwiedziliście już wszystko, co powiedziałem, więc wątpię, żeby coś jeszcze mogło mnie tu zatrzymać. No chyba że po raz kolejny zaskoczycie mnie \"inteligencją\" - znowu cudzysłów ~ktosiu inny, zwróć uwagę :) A spadaj, to możesz mówić do współrówieśników na podwórku. Chociaż wątpię, żebyś się na żywo odważył :)
~fan stetryczałego oka

Napisano: 22 lip 2012, 18:28

brawo jasiu!
widzę, że zabawę masz przednią. sam przed sobą stawiasz brawurowe tezy, sam sobie racje przyznajesz, sam dla siebie snujesz tu żałosne wywody (dając się z resztą komuś podpuszczać), które mają udowodnić słuszność twoich tez.
muszę cię jednak zmartwić: niestety nic co napisałeś nie znajduje potwierdzenia w rzeczywistości. przynajmniej w moim przypadku...
~p

Napisano: 22 lip 2012, 19:53

fan, po prostu jest fanem samego siebie...pokręcony Herlok Szolms. Domysły, posądzenia, inwektywy, ocenianie ilorazu inteligencji. I to wszystko na odległość. \"Podziwiać\"!!!
Sądząc po porze o jakiej wypisuje te bzdety to może jednak to jest dzibar? Hmmmmm......
~przemiły.....

Napisano: 22 lip 2012, 21:31

to jest słuszna teza, a fan - fanfaron durnowaty
~oko

Napisano: 23 lip 2012, 2:16

ależ jesteśmy durnymi hipokrytami - zarzucamy innym domysły, posądzenia i inwektywy, a sami to wszystko z lubością stostujemy, co zresztą zaprezentowaliśmy powyżej. chwała nam, forumowym trolom! od teraz bawimy się we własnym gronie!
~przemiły, oko i p

Strona 8 z 8    [ Posty: 78 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x