i jeszcze jestem olga - jak ci tak pasuje, sądzisz fanie-łukaszku wg siebie o czym świadczy ten nocny koszmarowaty wpis
a pisz sobie co chcesz takie to prawa forum
fanie zezowatego oka! Na jakiej podstawie twierdzisz, że ~p i ~oko to ta sama osoba. Czytam wątki na tym forum i jestem pewny, że to dwie różne osoby. Pasuje ci taka teoria? Zachowujesz się jak jakiś pokręcony Herlok Szolms i na dodatek posądzasz ludzi, którzy mają inne zdanie jak ty o komunistyczną przeszłość. Spadaj z tego forum!!! Z drugiej strony skąd tak dobrze znasz zachowania komuchów? Może to właśnie ty jesteś przefarbowany?
Czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem, że jesteś komuchem ale \"może to właśnie ty jesteś przefarbowany\". No i oczywiście napisałem spadaj a nie wypędzałem cię na pastwisko. Przemiły owszem jestem )))
no i jeszcze napisałeś \"a może jakiś jego towarzysz\"? W tym zdaniu bez żadnych podstaw dopisałeś mnie do określonej partii. Miałem rację, że jesteś pożal się boże Herlok Szolms bo potrafisz ocenić na podstawie wpisów kto jest kto a na dodatek ocenić jego wiek i czy jest gburem czy nie. Jesteś po prostu żałosny! Musiałem to napisać i jest mi przykro bo jestem przemiły!!!
No cóż, miałem rację od samego początku i na koniec ostatniego posta również... niestety. oko potwierdziło, co miało potwierdzić... po raz kolejny zresztą. Ewidentnie nie grzeszysz p-oko-romku inteligencją, co tylko udowadniają kolejne posty raz po raz. Niestety ~ktoś inny zwrównał się właśnie poziomem.
Dlaczego? oko czywiście dalej pastwi się nad osobami postronnymi jak łukasz, którym rzecz jasna nie jestem, co widać na pierwszy rzut oka. Może i jest olgą, skoro już drugi raz się do tego przyznaje tutaj. Chociaż to co piszą tacy jak on, trzeba czytać raczej na opak, bo z kłamstwem są za pan brat.
ktoś inny... jego giermek, oczywiście mu teraz wtóruje w zaniżaniu ilorazu inteligencji tego wątku wklejając drugi raz to samo i tak jak jego idol oko zarzucając innym brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, kiedy sam to czyni - farsa (może to także on? kto wie?). Zaiste, raz jeszcze napiszę, \"przemiły\" typek (wiesz, dziecino, co to cudzysłów?)
Wasze szczekanie ogranicza się wyłącznie do czepiania się bzdetów, szczególików, literówek i zupełnie nie związanych z tematem rzeczy, np. przezabawne zwrócenie uwagi na późną godzinę nocną, hehe. Otóż drogie oczko, wyobraź sobie, że była młoda sobotnia noc i nie wszyscy muszą o tej porze już chrapać, ale wiem, że masz już swoje lata, więc może po prostu zazdrościsz). Rzeczowe argumenty ignorujecie zupełnie od samego początku. Wszystkie pytania i argumenty, z którymi nie potraficie się zmierzyć, bo nie potraficie się zmierzyć z prawdą, są pomijane. Wyczerpaliście już chyba swoje dziecinne odzywki w odpowiedzi i potwiedziliście już wszystko, co powiedziałem, więc wątpię, żeby coś jeszcze mogło mnie tu zatrzymać. No chyba że po raz kolejny zaskoczycie mnie \"inteligencją\" - znowu cudzysłów ~ktosiu inny, zwróć uwagę A spadaj, to możesz mówić do współrówieśników na podwórku. Chociaż wątpię, żebyś się na żywo odważył
brawo jasiu!
widzę, że zabawę masz przednią. sam przed sobą stawiasz brawurowe tezy, sam sobie racje przyznajesz, sam dla siebie snujesz tu żałosne wywody (dając się z resztą komuś podpuszczać), które mają udowodnić słuszność twoich tez.
muszę cię jednak zmartwić: niestety nic co napisałeś nie znajduje potwierdzenia w rzeczywistości. przynajmniej w moim przypadku...
fan, po prostu jest fanem samego siebie...pokręcony Herlok Szolms. Domysły, posądzenia, inwektywy, ocenianie ilorazu inteligencji. I to wszystko na odległość. \"Podziwiać\"!!!
Sądząc po porze o jakiej wypisuje te bzdety to może jednak to jest dzibar? Hmmmmm......
ależ jesteśmy durnymi hipokrytami - zarzucamy innym domysły, posądzenia i inwektywy, a sami to wszystko z lubością stostujemy, co zresztą zaprezentowaliśmy powyżej. chwała nam, forumowym trolom! od teraz bawimy się we własnym gronie!