szacunek dla senatora z platformy obywatelskiej - HYdE PaRK

Strona 5 z 8    [ Posty: 78 ]

Napisano: 19 lip 2012, 18:00

myśl ludmila myśl
~do ludmily

Napisano: 20 lip 2012, 11:42

Czy ty cierpisz moze na psychoze? :) a moze mania prześladowcza? Raptem wszyscy, którzy się z tobą nie zgadzają, to jedna osoba? Haha bo pęknę :) tak, drogie oko, wszyscy mający inne zdanie od twojego, to jedna i ta sama osoba, no i na pewno jest z pisu haha. Ale dobrze, żyj w swoim świecie, jeśli to ci pomaga.

Tylko nie zapominaj o lekach! :)
~do oka

Napisano: 20 lip 2012, 11:55

a zaczęło się tak:

2012-07-19 13:30 Re: szacunek dla senatora z platformy obywatelskiej
wysłane przez ~ludmila dnia 2012-07-19 13:30:38
~ludmila
mysle ze pan senator rzeczywiscie nie ma juz nic do stracenia i dlatego to zrobil ale jakos i tak dziwnie cicho na ten temat

ps romku vel oko ale przeciez mimo nieprzyjemnego dla was wydzwieku ten caly niezalezny ma racje

///////////////

to była moja riposta na zapis ludmily tak więc waro czytać ze zrozumieniem i jeśli już to o leki prosze pytać ludmilę
~oko

Napisano: 20 lip 2012, 13:06

Tak, tylko że z tego co patrzę na poprzednie posty i porównuję jej \"oko+romek\" i twoją, jak ty to mówisz, ripostę \"ludmiła+wszyscy niezgadzający się z tobą\", to kobieta miała ku temu chyba jakieś podstawy (np. ten sam zaczepny styl czy czas postu po 6 rano), a ty zwyczajnie próbowałeś się odgryźć tym samym, co wypadło dość żałosnie, muszę powiedzieć. Ale ty pewnie wiesz lepiej, więc bądź łaskaw się przyznać: czy ten cały romek to na pewno nie twoje alter ego? :) Właściwie to nie robi mi to różnicy, ale tak to po prostu wygląda.
~do doka

Napisano: 20 lip 2012, 13:25

a do kogo piszesz? znacie tu jakiegoś doka?
~p

Napisano: 20 lip 2012, 13:35

Ale kogo ty pytasz? siebie? chyba miałem rację z tymi lekami :) Rzecz jasna, że to tylko literówka, bo zdrowo myślący człowiek bez trudu domyśliłby się, że miało być \"do oka\". Ale rozumiem, że to twoja oficjalna odpowiedź na moje pytanie, zatem więcej informacji nie potrzebuję i dziękuję za potwierdzenie.
~do OKA

Napisano: 20 lip 2012, 13:43

proszę, a żeby ci zagmatwać w głowie to możesz przyjąć do wiadomości, że olga, ~p i inni to też ja, tym bardziej że tak uważasz - niewiadomokto, bo się nie podpisujesz,
mnie to dynda jak mirinda
~oko

Napisano: 20 lip 2012, 13:58

Zagmatwać mi w głowie? Tym bardziej, że ja uważam cie także za olge i innych? No proszę cię... Nie pogrążaj się bardziej, bo to smutne.

To ty pisałeś, że wszyscy o odmiennym zdaniu to jedna osoba, a tobie zarzucono jedynie (teraz widać, że słusznie zresztą) że jesteś \"oko+romek\". Ja mogę dodać jeszcze \"+p\", bo aż razi po oczach, że to ty. Więc nie próbuj doklejać do siebie innych (vide olga) dla niepoznaki i próby rozmycia swojej kompromitacji, bo już wszystko wyjaśniłeś i myślę, że osoby postronne bez trudu dojdą do tych samych wniosków.
~fan zezowatego oka

Napisano: 20 lip 2012, 14:06

no to chyba cię poraziło, bądź raczej uroiło ci się. nie jestem kimś, kto podpisuje się tu nickiem oko. więc sam goń po receptę do fachowca.
~p

Napisano: 20 lip 2012, 14:10

Wcześniej można się było chociaż pośmiać z desperackich i nieudolnych prób ratowania twarzy, a teraz to już nawet nie jest zabawne... żegnam.
~fan zezowatego oka

Strona 5 z 8    [ Posty: 78 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x