No i znowu przestałeś być zabawny, a wróciłeś do bycia żałosnym.
Przecież wyraźnie napisałem, że posty z 13:03 i 13:06 są moje (tego pierwszego nawet nie zauważyłeś?) i były drwiną z twojego samodzielnego potwierdzania własnych postów, czyli rozmowy z samym sobą (chyba naprawdę miałem rację z tymi lekami).
Więc wyjścia są dwa: albo wyraźnie nie grzeszysz inteligencją i kompletnie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem (co samo w sobie jest żenujące, jako że zarzucałeś to innym powyżej), albo specjalnie siejesz teraz zamęt, żeby ukryć swoją kompromitację, jak już wcześniej pisałem.
Jako że mam nadzieję, iż rozmawiałem z osobą rozumną, to stawiam na drugą opcję. Ale niestety nic ci nie dadzą teksty, że możesz być kimś innym, bo tu nie trzeba tęgiej głowy, by poznać twój styl i zachowanie. Jak już mówiłem, osoba postronna bez trudu zauważy, kto tutaj jest kim, właśnie czytając ze zrozumieniem. Zatem nie obrażaj innych przypisując ich nicki sobie, tylko OKO spójrz prawdzie w OKO i skończ się wreszcie błaźnić, co zresztą robisz notorycznie na tym forum, ale to temat na dłuższą dyskusję, której i tak nie ma sensu podejmować, bo trola (ktoś tu zresztą przytoczył już to słowo) się nie karmi. A nim niestety jesteś sądząc po twoich wypowiedziach z innych wątków.
P.S. I jeśli teraz masz zamiar po raz kolejny użyć swojej \"wymyślnej\" riposty jako \"p\" lub inny twoj nick, to oszczędź już wstydu, bo na dzisiaj (albo i dłużej) wyczerpałeś limit.
Nie żegnałem się z żadnymi WAMI, tylko z tobą oko, podpisującym się także jako p (może w skrócie szybciej będzie poko). No chyba że jesteś starym komuchem przefarbowanym tylko jak większość z twojego umiłowanego ugrupowania i jak za dawnych lat każesz sobie mówić per WY.
Zatem słuchajcie poko: osiągnęliście już dno w tym wątku i naprawdę nie znajduję już słów, by to wyrazić. Zwrócę tylko uwagę na to, że wasze zachowania są dokładnie takie jak waszych partyjnych idoli, czyli \"kiedy na was plują, to wy mówicie, że deszcz pada\", a kiedy nie da się uciec od argumentów, problemów czy wykrytych przekrętów, to szukacie zasłon dymnych i próbujecie odwracać uwagę (jak powyżej pisząc w odpowiedzi wyłącznie o mojej niekonsekwencji, a wcześniej każdy zarzut \"obalając\" czepianiem się niezwiązanych z tematem bzdetów).
Tak, przyznaję, powinienem pójść już na samym początku i nie tracić czasu na takie indywiduum jak wy poko. Pech chciał, że mnie rozbawiliście i zostałem. Niestety teraz to tylko można zapłakać nad tym coście poko powypisywali. Ale może chociaż ktoś inny to przeczyta i będzie na przyszłość wiedział, że nie warto wchodzić z wami w jakiekolwiek rozmowy. Chociaż z drugiej strony tutaj to już chyba wszyscy wiedzą...
fanie zezowatego oka! Na jakiej podstawie twierdzisz, że ~p i ~oko to ta sama osoba. Czytam wątki na tym forum i jestem pewny, że to dwie różne osoby. Pasuje ci taka teoria? Zachowujesz się jak jakiś pokręcony Herlok Szolms i na dodatek posądzasz ludzi, którzy mają inne zdanie jak ty o komunistyczną przeszłość. Spadaj z tego forum!!! Z drugiej strony skąd tak dobrze znasz zachowania komuchów? Może to właśnie ty jesteś przefarbowany?
Dalej twierdzę, że oko, p i romek to jedna i ta sama osoba - ten sam opryskliwy atakujaco-prymitywny styl podstarzałego gbura, czasem zwyczajny nic niewnoszący spam, no i nagminne przytakiwanie sobie samemu. Wystarczy spojrzeć tu i na inne tematy. Pasuje mi TAKA teoria. Przepraszam za być może zbyt ostre słowa, ale takie jest moje zdanie po przeczytaniu wypowiedzi tutaj i na przypadkowych innych wątkach. Jest okropny dla ludzi, ktorzy maja tylko inne zdanie od niego. Tyle.
Podobnie zresztą jak kolejny \"przemiły\" typek, czyli ~ktoś inny... oko to raczej nie jest, bo zdania jakieś składniejsze A może jakiś jego towarzysz? Nieważne, zupełnie mnie to nie obchodzi. Faktem jest tylko, że wypędzać to sobie możesz krowy na pastwisko, a nie mnie z forum, bo do ciebie nie należy i każdy swoją opinię może tu wyrazić. Komuchem oczywiście nie jestem i nigdy nie byłem, bo od zawsze jestem bezpartyjny. A komusze zachowania znam, bo wroga znać trzeba. Jakbyś był bardziej rozgarnięty, to sam byś się domyślił. Poza tym też mnie posądzasz w taki sam sposób. Bo jeśli chodzi o komunistyczną przeszłość, to wyraźnie napisałem \"No chyba że jesteś\", a dalej zwracałem się w liczbie mnogiej, ze względu na notoryczną zmianę nicków. Nie powiedziałem, że oko to komuch (chociaż tak się jawi), bo szczerze mówiąc nic mnie nie obchodzi przeszłość takiego człowieka, ani on sam. Niestety widzę, że dalej idzie w zaparte podpisując się różnymi nazwami, ale w sumie nie ma się mu co dziwić, bo nie po to przez tyle czasu to kultywował, żeby mu jakiś fan to teraz zepsuł. Zatem p-oko-romku rób tak dalej, jeśli to ci pozwala zapomnieć o swoich problemach, tylko przestań się wreszcie pastwić nad odmiennopoglądowymi osobami. A skoro o tym mowa, to wiedz też, że mimo iż raz przyznałem mu w tym wątku rację, to założycielem tematu, czyli Łukaszem, nie jestem. Piszę to wszystko tylko dlatego, że żal mi osób postronnych, nad którymi się w ten sposób znęcasz, udając kilku użytkowników jak zwykle zresztą i żałośnie samemu sobie przytakując.
Jedyna osoba z ostatnich wpisów, co do której można mieć pewność, że nie jest okiem to ~?, który ma niestety rację. Chociaż skoro się z nim zgodziłem, to oko pewnie od razu powie, że to ja Ale mam to gdzieś. Przepraszam, niepotrzebna była ta walka z wiatrakami z mojej strony, bo oczywiście i tak nic to nie da... Taki oko dalej będzie się znęcał nad ludźmi o odmiennych poglądach spamując z kilku podpisów. A co do tego, czy mi się chciało, to traktowałem to z przymrużeniem oka (hehe) i chciałem zobaczyć, jak bardzo słabe i dziecinne mogą być jeszcze jego riposty. Ale przecież powszechnie wiadomo, że nie warto rozmawiać z ...... bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem Dlatego teraz rzeczywiście mi się już nie chce, bo jest to po prostu nudne, a z wiatrakami wygrać się nie da... co zresztą następnym postem potwierdzi wiadomo kto, tylko nie wiadomo jak się podpisze