SZOK - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 19 mar 2011, 19:33

W tym przypadku nic nie oddaje lepiej wagi zwycięstwa katolików nad wrogami katolicyzmu, jak cisza we wszystkich ich mediach, witrynach internetowych. Łacznie z podobno katolickim Tygodnikiem Powszechnym. Ani słowa. Stara ubecka szkoła.

A teraz pewnie ich wszyscy główni ideolodzy siedzą i knują. Knują, jak pomniejszyć wagę tej informacji. Ale nie jest łatwo, oj nie. Gdyby było juz saczono by jad. Póki co sami sie tym jadem zatruwają.
~wanda

Napisano: 19 mar 2011, 19:39

nie czujecie tu jadu w powyższych swoich wypowiedziach?
~czy

Napisano: 19 mar 2011, 19:50

No, tak jakoś mi zaleciało od ciebie. Powinieneś się zgłosić do lekarza. Dobrze, że się zorientowałeś, że jest z tobą coś nie tak :)
~wanda

Napisano: 19 mar 2011, 19:51

Inka spróbuje podjąć temat jeśli chodzi o polityków; Jezus nauczał, ze należy oddać co cesarskie - cesarzowi, a co boskie - Bogu i w tym rzecz, że jedno drugiego nie wyklucza, a wręcz przeciwnie wzmacnia; na tym polega i to jest spójność ( jestem kim jestem zawsze i wszędzie i robie to co robie zgodnie z wlasnym sumieniem)
A politycy chcą mieć duży elektorat i dlatego jak kameleony nie bardzo wiedzą jaką barwę przybrać i nie są sobą.
Zamiast czerpać z tego co dobre i poprawiać złe - niszczą wszystko na swojej drodze jak tylko tłum zacznie glośniej mówić bez wzgledu na to czy woła o dobro i sprawiedliwość czy też namawia do przemocy. Przykładem takiego \"chciałabym a boje się\" jest Tusk i rząd PO, który nie wie co wiedzieć powinien - chce rządzić, a nie potrafi wyrazić konkretnie tylko bada nastroje wyborców. To jest chore i dlatego te niespełnione obietnice, dlatego tyle cierpienia. Dobry człowiek zawsze i wszędzie bedzie wstawiał sie za słabszym - chociażby dlatego, że jest człowiekiem.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 19 mar 2011, 19:52

mam nadstawić drugi policzek? wystarczy 7, czy może 77 razy?
~czy

Napisano: 19 mar 2011, 19:54

to powyżej było do wandy, nie do Dzidki
~czy

Napisano: 19 mar 2011, 19:59

Widzisz, ja jestem tym gorszym egzemplarzem katolika, który woli dać w gębę draniowi niż się z nim cackać. Jestem tylko czowiekiem i nie mam cierpliwości. Jak trzeba to walę po gębie.
~wanda

Napisano: 19 mar 2011, 20:00

:)))
~czy

Napisano: 19 mar 2011, 20:06

Mogą nic nie pisać i nic nie mówić. Albo mogą pisać i mówić. Uważam, ze to sam Duch św \"maczał\" w tym palce by sędziowie orzekli zgodnie z prawdą i sumieniem. Jestem szczęśliwy i nic tego nie zmieni.
~krzysztof

Napisano: 19 mar 2011, 20:14

A ja uważam, że z tego wyroku powinien cieszyć się każdy uczciwy człowiek, niezależnie od przekonań bo jest on nadzieją na sprawiedliwe traktowanie wszystkich ludzi.

Mało tego, to uważam, że aby przekonać się, jakie są prawdziwe intencje rzekomych obrońców praw człowieka, należy obserwować, jak barzdo zabiegają oni o prawa swoich przeciwników.

ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x