SZOK - HYdE PaRK

Strona 2 z 8    [ Posty: 77 ]

Napisano: 28 lip 2011, 11:57

tymczasem, żeby było jasne: nie bronię żadnego swojego obozu politycznego, gdyż takowego nie posiadam. to co posiadam to własne poglądy, których bronię, jak i bronię zdrowego rozsądku. staram się wytykać, a jeśli trzeba tępić przejawy braku zdrowego rozsądku. jeśli chodzi o lepszych i wybranych wybawicieli narodu, to przecież pis za takich się uważa, co ochoczo wypisują na transparentach i wycierają sobie ryje narodowym sztandarem.

olo, daj szansę koledze, niech poda autora cytatu i źródło.
~p

Napisano: 28 lip 2011, 12:28

Gratuluję rozumienia kultury słowa, poszanowania drugiego człowieka i łagodnego języka \"P\"!!!

Nieustannie utwierdzasz mnie w przekonaniu, że to tacy, jak ty, są prawdziwymi siewcami nienawiści.
~tymczasem

Napisano: 28 lip 2011, 12:34

z tym siewcą nienawiści to na twoim miejscu bym nie przesadzał, ale nie jestem zaskoczony twoim opętaniem żałosną ideologią, co przejawia się w używaniu charakterystycznych \"figur\" frazeologicznych i zakrzykiwaniu takimi wypowiedziami rzeczywistości.
~p

Napisano: 28 lip 2011, 13:37

Gratuluję dobrego samopoczucia.
~tymczasem

Napisano: 28 lip 2011, 13:42

Cóż za wyszukany nick -P- a czemuż to nie -H- ? Chyba rozumiem skąd w tobie tyle nienawiści i potępiam twoje zacietrzewienie panie -P-. Zapamiętaj sobie, że jeśli chcesz tolerancji to sam ją okazuj.
~wojtek

Napisano: 28 lip 2011, 13:51

cóż za wyszykany nick-wojtek- a czemż to nie -janek- reszta do ciebie jak napisałeć do ~p
~łojtamłojtam

Napisano: 28 lip 2011, 14:10

tymczasem, a raczej póki co, dobre samopoczucie mnie nie opuszcza. wyszukany wojtku, aleś sobie znalazł wyrafinowany powód, by się mnie czepnąć. przypisujesz mi tyle rzeczy, że nie wiem do czego miałbym się odnieść. zacietrzewienie, to chyba twoja domena, co wystarczy wyczytać z twojego wpisu.
~p

Napisano: 28 lip 2011, 15:56

tymczasem

piszesz, że pora otrzeźwieć. Popieram taki apel. Kiedyś wyraziłem go innymi słowami: \"zacząć myśleć i schodzić z drzewa\". Pewnie, że to nie żadne \"mohery\" podgrzewają atmosferę miłości do bliźniego zapoczątkowaną w słynnym kilkugodzinnym expose, a raczej, jak wymienił olo, specyficzni piewcy miłości rodem z PO. Sikorskiemu też udało się błysnąć nie raz językiem miłości.

~Łukasz

Napisano: 28 lip 2011, 16:08

łukaszku, proponowałbym ci zmierzyć poziom jadu i nienawiści w twoich wpisach i wpisach twoich kolegów. tylko tak obiektywnie. zdziwiłbyś się.
aha i zejdź w końcu z tego drzewa, bo wciąż tylko o tym mówisz.
~p

Napisano: 28 lip 2011, 16:19

ooohooohoo - \"najprawdziwsi Polacy\" przypuścili atak na zaprzańców oraz wrogów ludu i systemu.

Zrozumcie wreszcie d.u.r.n.i.e, że to nie do Was, ani do PO będzie należała władza w dalszej przyszłości w naszym kraju. Nie sądzę że nawet to będzie SLD (chyba że jakoś przereformowane i zliberalizowane jeszcze bardziej). Nie będzie również władzy sprawowała ta polityczna prostytutka, co z każdym jej do pary (wie ktoś kto?). Oszołomy - zobaczcie, do czego prowadzą ultraprawicowe poglądy - jesteśmy na skraju fali takich akcji jak w Norwegii. Każdy fanatyzm należy wypalać ogniem i żelazem - za żadne skarby świata nie wolno dopuszczać do tego aby władzę nad mediami i w sejmie miały ksenofoby i psychole. Nie może być tak że banda oszołomów okrzyknie że 70 % Polaków to jakaś opcja albo Ci mniej wartościowi. Ile można cierpliwie znosić jak \"najprawdziwszy Polak\" ci ubliża i wyzywa tylko dlatego że masz prowokujący nick?

Psychiatrzy będą mieli co w naszym kraju robić.

I jeszcze nasze \"radyjko\" zostało do okiełznania albo komercjalizacji. Ojciec przewodnik myślę że za odpowiednią umowę, sojusz lub szantaż spuściłby z tonu - nigdy w życiu zamykać - doprowadzić tylko do tego żeby naprawdę wszyscy słuchali i chcieli słuchać.
~betonowy

Strona 2 z 8    [ Posty: 77 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem