Hahahaha, no zobaczymy, bo bilans jednak na zero będzie musiał wyjść. Jak nie cebulak to inny Janusz przepisów. Kwestia kiedy wjedzie kontrola.brodafix pisze: jak się okazuje "cebulak" nie będzie musiał zwracać w całości "przytulnych" 1200 zł.
No proszę cię, prawie już mnie przekonałeś, ze skoro dostał to widocznie mu sie należy i nie musi oddawać...brodafix pisze:jedni powiedzą, że wyludzil kasę,
Zadałem. Dwa razy. I ciągle wychodzi mi, ze wypłacono o 1200 zł za dużo. Że brakuje w kasie 1200. Że jednak ktoś dostał o 1200 za dużo i powinien to oddać, z woli własnej lub po postępowaniu komorniczym...brodafix pisze:pytanie- naczelnik poszedłby na taki "uklad" wiedząc że przepisy stoją za nim? hehhehhee zada sobie to pytanie... na spokojnie.
A najbardziej podoba mi się "naczelnik poszedł na układ"... Pokulałem się ze śmiechu. Naczelnik to mógł iść na spacer a nie układać się. Bo 1200 od układu nie przybyło. Teraz skonfrontuj to ze swoim "nie ma przepisu" i "paragraf nie mówi", bo zaczynasz się śmieszny robić.
Taa, gratuluję serdecznie zdrowego rozsądku i życzę szybkiego kontaktu z rzeczywistością. W każdym razie ja kończę ta rozmowę, bo jest jałowa. Rzeczywistość kontra homo-urzędnikus.brodafix pisze:hehhehhee widocznie ma kłopoty z logicznym rozumowianiem skoro mam nadzieje czytał cały ten b. długi wątek i zadaje na koniec takie pytania