Adamie - czy ty w nowym miejscu pracy masz czas na zajmowanie sie takimi bzdurami?
- proponuje ignorować posty Adama, stał on sie Bogiem, wyrocznią, adwoktaem i prokuratorem w jednej osobie dla pracowników socjalnych
mam nadzieje, że pracodawca zatrudnił cie najpierw na czas określony po którym zrozumie, że nie warto w takiego człowieka inwestować!!!!!!!!!
Adam się stara się umilić nam trochę to nasze szare zawodowe życie:) jego posty może nie wnoszą wiele za wyjątkiem się pojawiającego się u niejednego forumowicza uśmiechu na twarzy:) Polecam wątek na temat ściągania butów:) ubawiłem się po pachy:)!
Adam pisze -
\"Ok ale już za czas na fajki nie powinniście mieć płacone.
Czemu podatnik ma cierpieć przez wasze nałogi? \"
To co robię w czasie mojej ustawowo przysługującej mi przerwy to moja rzecz. Mam prawo w tym czasie wypalić nawet 5 fajek ( nie palę:)
Wytłumacz mi o wielki Adamie w jaki sposób podatnik cierpi przez \"moje\" nałogi.
W twarz mi nie dmucham, za jego nie kupuje - więc....
Własnie. Czyli marnotrawisz społeczne pieniądze zamiast pomagać.
Napisz z jakiego OPSu jesteś zadzwoni sie do kierownika i zobaczymy czy taka cwana jesteś.
Wiecie co nie bądzcie śmieszni je jecie nie pijecie i do toalety nie chodzicie.
A co ma się sikanie i picie kawy do marnotrwonienia pieniędzy no chyba,ze na kawę wydaję swoją kasę ale na papier toaletowy nie.