Dlaczego faceci niewieścieją? - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 06 paź 2012, 23:38

Pomijam już niepokojący trend zapoczątkowany przez pajaców w stylu Szpaka i Madoxa.
Co z tymi chłopami? Dlaczego metroseksualizm staje się ich obsesją? Koleżanki mi mówią że ich faceci nie potrafią gwoździa wbić do ściany. Są lalusiowaci, kapryśni niczym Paris Hilton, delikatni i nieporadni. Mają dwie lewe ręce tam gdzie im nie płacą albo gdzie trzeba wykonać wysiłek fizyczny za free (obowiązki w domu). Takie postawy zauważam także w telewizji i internecie. Mężczyźni zatracają swoje naturalne cechy. Zanika gdzieś testosteron. Czystość, pielęgnacja, obcisłe stroje, twarz bez mankamentów, żel na starannie wymodelowanych włosach (spróbuj poczochrać a zobaczysz jaka ostra będzie reakcja). Prysznic 2-3 razy w ciągu dnia. O wzięciu w delikatne dłonie kibla ze śmieciami, warzywa do obrania, łopaty do zrzucenia węgla, kosiarki do trawy czy nie daj boże mopa do podłogi nie ma w ogóle mowy. Wystarczy obejrzeć \"surowych rodziców\" by zobaczyć że ci młodzi \"panowie\" wyrastają na męskie laleczki.
Co się dzieje?!
~Adam

Napisano: 07 paź 2012, 16:44

Naród kocha dewiacje. Dewiacja jest fotogeniczna.
~Adam

Napisano: 08 paź 2012, 13:31

zgadzam się, jednak w dzisiejszych czasach mężczyzna powinien o siebie dbać i ładnie pachnieć, lepiej dbać o wygląd niż udawać zapoconego siłacza
~tak

Napisano: 08 paź 2012, 14:16

Dbać jak najbardziej ale też nie uciekać od męskości.
~socjal

Napisano: 08 paź 2012, 15:08

Madox i Szpak to juz nie mężczyźni to okropne co z siebie robią
~tak

Napisano: 08 paź 2012, 15:52

Taaaa:/
~Adam

Napisano: 21 paź 2012, 2:24

Może jestem staroświecka ale mężczyzna powinien być po prostu mężczyzną, sama się łapię że nie jestem pewna czy przeglądam w sklepie wieszak damski czy męski. A dlaczego? Tego nie wiem.. może dlatego że kobitki są coraz bardziej samodzielne i Panom grunt pod nogami się usuwa.... Albo za dużo jest kobiet samosobiewystarczalnych? Ja tam wiem, że śróbkę wkręcę, ale wolę czekać na mojego męża, aż zrobi to sam ;) (a ja czekam z obiadkiem na palniku... ;)
~mika

Napisano: 21 paź 2012, 17:19

I dobrze. Chłopa nie można uczyć wygód i \"babowania\".
Każda płeć ma swoją rolę i przeznaczenie.
~Adam

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x