wezwania i zaproszenia na ZI - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 2 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 14 cze 2013, 20:36

Ej,skurczy.byku nie podszywaj się pode mnie.
Też bym pogonił.
~małolepszy

Napisano: 14 cze 2013, 20:41

,,imię\'\' miało być ex.
~ex

Napisano: 09 wrz 2013, 15:14

Według mnie jeżeli zakładamy NK to z automatu idzie również zawiadomienie do prokuratury podejrzenie popełnienia przestępstwa. Sprawa przemocy toczy się zawsze dwutorowo: procedura NK swoją drogą, a postępowanie karne swoją. Policja powinna zatem wszczynać od razu postępowanie sprawdzające, czego jednak bardzo często nie robi. Nie rozumiem jak można podczas interwencji zawyrokować, że do przemocy nie doszło. Jeżeli postępowanie sprawdzające oraz monitornig rodziny nie wykaże przemocy wtedy rzeczywiście procedurę należy zamknąć.
~Domi

Napisano: 09 wrz 2013, 16:53

bez komentarza ...
~emilka

Napisano: 09 wrz 2013, 22:39

Rzeczywiście, emilko, masz rację. Ręce opadają, gdy się czyta coś takiego, jak post Dorni.
~Jerry

Napisano: 23 wrz 2013, 21:12

oczywiscie dornima racje
~tak

Napisano: 23 wrz 2013, 22:48

do ~tak
rozumiem ..
- są takie teksty, których nie rozumie nikt !- za to śmieszą tylko Ciebie i Twojego przyjaciela...
bo żartujesz rozumiem ? i nie wprowadzasz ludzi celowo w błąd? ( tekst Domi)
choć mnie to wkurza.

Jeśli nie ? gratuluję. Przerąbałeś wprawdzie parę lat nauki..ale w jakim stylu!
~emilka

Napisano: 24 wrz 2013, 12:52

emilka jezeli jestes taka obeznana w temacie napisz dlaczego domi nie ma racji?????
~tak

Napisano: 24 wrz 2013, 12:54

o widzę, żeśmy się zgadnęli!
Tak jestem \"obeznana\" - jak to nazywasz.. ale teraz bardzo zajęta . Pisze plany dla rodzin i podział zadań dla GR- wpadłam tu na chwilę..
~emilka

Napisano: 24 wrz 2013, 13:43

Wiesz emilko początkowo miło było Cię poczytać - wypowiedzi merytoryczne, czasem prowokujące, ale zwykle pomocne w temacie
Jednak ostatnio co zaglądam na forum mam wrażenie, że zagarniasz tu przestrzeń, nie zostawiając miejsca dla innych. Odnoszę wrażenie, że troszkę się popisujesz i czekasz na oklaski (złaszcza od kilku bardziej aktywnych użytkowników forum). To wszystko oczywiście jest do przyjęcia - chcesz byc \"królewną\" to sobie bądź :), ale przeszkadza mi to, że wyszydzasz głupie (w Twojej ocenie) pytania i proponowane prze innych rozwiązania (o ile nie sa zgodne z Twoimi). Atakujesz tutaj wielu z nas, a to nie jest dobra postawa dla osoby zajmującej się przeciwdziałaniem przemocy.
To tyle \"niemerytorycznie\" ode mnie dla Ciebie :)

~anna

Strona 2 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x