wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 11 cze 2008, 8:00

~basia
życie ciągle nas zaskakuje
pozdro
~Lukrecja

Napisano: 11 cze 2008, 22:39

Brawo Lukrecjo, biorac pod uwagę Twoje komentarze w innych wątkach i czasami moralizowanie innych odnośnie wzajemnego odnoszenia się i powagi tego forum komentarzem tutaj naprawdę zabłysnęłaś- pozdrawiam.
~:(

Napisano: 10 sie 2008, 17:15

no mopsy są nieudolne, ja dostawałem tylko po 200 zasiłku chm... zera zabrakło babie
~gulgot

Napisano: 03 paź 2008, 10:10

He he ja mam już jakieś pół kilograma przeprosin z MOPSu za różne sprawy, łamanie Ustawy o ochronie danych osobowych, totalny brak jakiejkolwiek dyskrecji, skłócanie rodzin, niewywiązywanie się przez MOPS z zawartego kontraktu socjalnego i takie tam różne. Z miłą chęcią założyłbym sprawę MOPSowi, jeno nie mogę, bo mnie nie stać na opłatę stosunkową, a o zwolnieniu z niej ma decydować kto? No kto? A jakże - MOPS. No super, nie ma to jak bezkarność.
~Szoszonek

Napisano: 05 paź 2008, 22:54

wiesz co Szoszonek? jak porównałem Twoje wypowiedzi w dwóch tematach: w tym oraz \"Gdzie miejsce na krytykę?\" https://www.ops.pl/forum.php?page=&cmd=s ... category=1

to stwierdzam, że jedyne czego jeszcze potrzebujesz (mając już owe \"pół kilograma przeprosin z MOPSu...\") to łatwa kasa zrobiona na odszkodowaniach (zaczynam się zastanawiać, czy nie byłaby wyłudzona, skoro już masz \"pół kilograma przeprosin z MOPSu...\") oraz widownia użalająca się nad Twoim losem jako hipotetycznej \"ofiary\" mopsu. I wiesz co? nie zazdroszczę tym, którzy w mopsie mieli z Tobą do czynienia.

A wracając rzeczowo do meritum tych dwóch tematów - skoro już masz owe \"pół kilograma przeprosin z MOPSu...\" - to szkoda kasy na sprawę sądową, miałbyś może jakieś szanse, gdyby mops nie uznał swoich błędów i nie dostarczył Ci owych \"\"pół kilograma przeprosin...\" :)
~lotsy

Napisano: 09 paź 2008, 14:32

Wiesz, te przeprosiny bezpieczeństwa mi nie zapewnią, kartka przed nożem nie uchroni, gwarancji że ewentualnym następnym razem MOPS nie użyje mojego adresu żeby sobie pokorespondować z Osamą Bin Ladenem czy innym Mansonem nie mam (standardowa procedura przed tym nie chroni). Wyobraź sobie nie spanie w nocy, by pilnować, czy czasem świr któremu MOPS podał mój adres na tacy nie przyjdzie z bańką benzyny. Pieniądze? Cały system opieki społecznej w Polsce NIE MA takich pieniędzy, które by to wyrównały - bo życie i zdrowie jest bezcenne. Ewentualnie mogliby mi kupić jaką fajną wyspę. Ponoć jest jedna taka, 1,5 h motorówką od Aten, jedyne 17.5 mln $.
~Szoszonek

Napisano: 09 paź 2008, 15:20

to faktycznie jest pewien problem. Mimo wszytko - winszuję przynajmniej poczucia humoru (w tych okolicznościach).
~lotsy

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x