Wieczorna rozmowa z heniem :) - HYdE PaRK

Strona 18 z 24    [ Posty: 232 ]

Napisano: 17 gru 2012, 0:51

heniu nie raz za pośrednictwem one sieci globalnej co to ją niebytem zowią sobie samotrzeć po świecie podróżuje ale może nowym języku suahili one chińska mądrość życiowa, co się tak bardzo heniowi spodobała i innym posiadującym na ławeczce sie przypodoba

\"Ni bora kuwa tayari kwa ajili ya \"kitu\" kuliko hawajajiandaa kwa ajili ya \"kitu\".\" - tak to w onym narzeczu suahili brzmi.
a henio sobie chińskie domki w roboczym pokoiku zawiesie jak śię do pracy wybierze
~henio

Napisano: 17 gru 2012, 0:58

mocno się przyglądam temu suahili i widzę, że \"nic\" i \"coś\" jest zapisane tak samo - czyżby nie miało znaczenia dla suahili odróżnienie bytu namacalnego od namacalnego niebytu?
~betta

Napisano: 17 gru 2012, 12:14

henio myśli że może w suahili coś na rzeczy jest - ale przyzna interlokutorka zacna, iż sentencja ona chińska bardzo mądrą sentencją życiową być powinna
ale teraz henio musi się oddalić od nienamacalnego niebytu ale pewnie biorąc po uwagę, iż okres radosnego oczekiwania nastał inni posiadywacze na ławeczce onej wstretów jakowyś i niestosowności robić nie bedą to i henio wrócić raczy

henio
~henio

Napisano: 17 gru 2012, 21:54

tak myślę ~heniu, jak piszesz: sentencja bardzo mądra i skłaniająca do namysłu, o tak... potrafiąca zmusić na moment bieg myśli do zatrzymania się i rozwikłania prostego w gruncie rzeczy przekazu
jestem fanką myślenia o tym, że co najprostsze to jest najlepsze i prawdziwe, więc taka sentencja cieszy mnie i głębią, i prostotą
~betta

Napisano: 19 gru 2012, 23:44

henio się cieszy, że na ławeczce one o innych niźli pomocowe sprawy pogawędzić możliwość istnieje, a że jak już henio pisał czas radosny nastał to się heniowi od razu jednak z końcem roku skojarzył - i oto w umyśle henia takie oto słowa się przypomniały raczyć:

nie bój się przyjaciół,
przyjaciele mogą cię tylko zdradzić,
nie bój się wrogów,
wrogowie mogą cię tylko zabić,
bój się obojetnych
ci nie zdradzają ani nie zabijają
ale za ich milczącą zgoda mord i zdrada istnieją na świecie
to nie jest myśl henia, ale henio autora nie pomni)

henio
~henio

Napisano: 20 gru 2012, 0:31

nie szkodzi, też to znam jak przez mgłę = dobre
~oko

Napisano: 20 gru 2012, 0:43

a ja nie znałam tego; dzięki, podoba mi się
~betta

Napisano: 24 gru 2012, 16:53

henio życzy bywalcom ławeczki spotkania Pan i Człowieka
oraz najlepszego na Nowy 2013 Rok

henio
~henio

Napisano: 25 gru 2012, 12:52

życzę tego samego i jeszcze więcej!
~oko

Napisano: 25 gru 2012, 22:15

henio bardzo serdecznie dziękuje nowemu bywalcowi onej ławeczki ukrytej w gęstym forumowym lesie, miło jest henoiwo że sporadyczne myśli henia jakowyś odzew odnajdują, nie tylko u zacnych innych interlokutorów
pozdrawia henio bardzo serdecznie z okazji Świat onych

henio
p.s.
henio ma nadzieje, że zdąży jeszcze przed nowym onym rokiem dziwnym co to 13 nieszczęśliwą w dacie posiada życzenia złożyć - no chyba, że komputerek nijaka siostra oddziałowa mu zaiwani.
~henio

Strona 18 z 24    [ Posty: 232 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x