Wieczorna rozmowa z heniem :) - HYdE PaRK

Strona 19 z 24    [ Posty: 232 ]

Napisano: 25 gru 2012, 22:27

sobie tu zaglądam, ale nie zawsze nastrój dopisuje żeby coś dopisać:)
~oko

Napisano: 25 gru 2012, 22:55

widzisz ~oko henio ma specyficzny sposób komunikowania się z onymi jakże miłymi interlokutorami, heniowi nie przeszkadza, że inni nie mogą się z heniem dogadać. henio co jakiś czas jakoweś myśli, co się heniowi w skołatanej głowie zalęgną albo i henio gdzieś one dostrzeże postanawia sobie w on niebyt zapuścić, a nuże ktokolwiek zwróci na nie uwagę raczy.
bywali na onej ławeczce onegdaj, jak henio miał przemyśelnia tyczące się pomocy społecznej zacni rozmówcy a to ~betta ona, a to~Z. z kropka on, a to ~a. z kropką jedną i inni, którzy one heniowe dywagacje wraz z heniam rozszyfrować próbowali, a potem inni na ona ławeczkę się przysiadali i henio czas jakiś temu uznał, iż opuścić miejsce one trzeba.
i teraz henio nie jest on pewny jak długo jeszcze bywać będzie - jest to czas wyjątkowy, czas rozmyślania, czas zastanawiania, czas rozliczeń co było, a co jeszcze się heniowi w onym roku 13 zdarzyć może - tego henio nie jest swoim rozumkiem w stanie przewidzieć.
się henio rozpisał, chyba po raz pierwszy do czasu jak ławeczkę oną zacna interlokutorka ~betta do życia powołać raczyła

henio
~henio

Napisano: 25 gru 2012, 22:58

~alien

Napisano: 25 gru 2012, 23:10

Witam Cię ~heniu, w ten Dobry Czas... poza czasem. Postanowiłam pobyć tu chwilę, żebyś nie musiał sam do siebie gadać ;) Pozdrawiam wyjątkowo uroczyście :)
~betta

Napisano: 25 gru 2012, 23:33

witaj zacna interlokutorko ~betta a cóż cie skłoniło aby henia życzenia dla wszystkich ludzi dobrej woli przeczytać, henio myślał, iż tak sobie zacnemu ~oko odpowiadać raczył, a tu proszę, ilu innych cztacieli wpisów się znalazło i to w czas Świat onych Rodzinnych - aliżby i inni jako henio mają chwile wytchnienia, którą w onym niebycie postanowić spędzili

henio słuchał i uznał, że ładnie zagrane zostało przez aliena - czasami henio na onym innym wątku podsłuchiwać sobie pozwala za co przeprasza, aleć w niebyt ona muzyka jest zapuszczana to i heniowi wolno posłuchać

a cóż to ~betta w ten rodzinny czas w maszynie przeklętej robić raczy? iż by rodzina inne zajęcia jakoweś miała - a to zmywanie, a to wycierania alibo jeszcze do stołu ciasta układanie?
~henio

Napisano: 25 gru 2012, 23:48

Wiesz ~heniu, z rodziną u mnie jak najlepiej :)) Wszystkim życzę takiej fajnej rodziny, jak moja. Ale dzięki tej rodzinie fajnej właśnie, mogę sobie maszynkę uruchamiać bez przeszkód i nie myśleć o niej jako przeklętej, bardziej jako ułatwiającej życie codzienne :) Pora zaś jest taka, że i naczynia pozmywane, i ciasta już nie sposób podawać. Cisza, spokój, błogość.
Muzyki z linków nie słucham, więc nie wiem, co tam ~alien zapodał. Mam taki zwyczaj nie otwierać prawie żadnych linków forumowych. Jest tu na forum kilka osób - miłośników linków i rozemocjonowanych komentatorów tychże (miłośników, ale też linków). Nie zawracam sobie głowy ani linkami, ani komentarzami do nich i czytam tylko to, co czarnymi literkami wpisane :)) Dobrze mi z tym i nie chciałabym tego zmieniać.
~betta

Napisano: 25 gru 2012, 23:49

rozmyślając przed morfeuszem, który do heniowego okienka raczył był już zaglądnąć, henio postanowił do początków ławeczki w forumowym lesie zaglądnąć i oto co tam zobaczyć raczył:

\"2012-01-31 23:00
Wieczorna rozmowa z heniem :)
wysłane przez ~betta dnia 2012-01-31 23:00:09

~betta

Jeśli tylko masz nastrój, zapraszam przed lustro ;) Póki co, możemy wystąpić w maskach. Póki co...\"

i naszła myśl henia tak:
a gdzież to prapoczątki są? co też sprowokowało aby taki wątek w tym lesie powstał?
i nie może sobie henio ni jak tego odnaleźć - toć może ~betta pomoże heniowi w sprawie onej, albowiem znowu będzie henio zgryza miał i onże forumowy przeogromny las ręcznie przeszukiwać będzie

henio
~henio

Napisano: 25 gru 2012, 23:53

Ech, marny ze mnie kronikarz. Pamiętam tylko jakąś rozmowę na głównym (nie dworcu :)), ale tematu nie pomnę. Prapoczątek wziął się stąd, żeby tamtej rozmowy nie rozmywać dygresjami o maskach, a chodziło o spojrzenie w lustro pracownika socjalnego i tego, co tam zobaczy. Jeśli już musi ~henio koniecznie tamtą rozmowę odszukać, kluczem będzie data wpisu na ławeczce...
~betta

Napisano: 25 gru 2012, 23:56

Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond

oto co onże alnien raczył być heniowi dedykować i henio myśli sobie, iż jest to miła muza na święta one i porę wieczorową, ale szanuje henio roztropność ~betta albowiem i onże henio nie czyta niebieskich wklejek onych ani nie odnosi się henio do innych \"siedzisk\" na onym niebycie
~henio

Napisano: 25 gru 2012, 23:58

Pink .. no tak. Oni trwają ponad czasem.
~betta

Strona 19 z 24    [ Posty: 232 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x