WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO - HYdE PaRK

Strona 25 z 32    [ Posty: 320 ]

Napisano: 20 lut 2013, 0:44

zgadzam się - z powodu Serafina rząd powinien nie tylko się zdymisjopnować ale i rozstrzelać
dzibar jak zawsze wszystko spieprzy, nawet wlasne posty, nic nie dociera - ściana durnot
~oko

Napisano: 20 lut 2013, 0:57

~podobno...

Napisano: 20 lut 2013, 3:23

A jaki będzie NASZ świat PO dalszych działaniach PO?
Pwszechnie wiadomo wszystkim, z wyjątkiem Lemingów, że z kazdym dniem jest co raz gorzej !!!!
~jeszcze

Napisano: 20 lut 2013, 9:45

masz okazję do radości i zacierania rąk - zadyma na wykładzie prof. Środy to dla Ciebie miód na serce, a banda chuliganów - jedynie słuszna młodzieź
~do dzibar

Napisano: 20 lut 2013, 16:20

mnie nie cieszą takie rzeczy, które tobie sprawiają radośc jak to piszesz ~~do dzibar o 7:45, to twoja mentalność, ja mam zbyt dużo empatii aby takie rzeczy sprawiały mi przyjemnosc - bez wzgledu na to kogo to dotyczy!

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/donald-t ... omosc.html
a jezeli chodzi o mój komentarz co do zmian w rzadzie Donalda Tuska to uwazam, ze dwóch wicepremierów aby premier mógł nadrabiać zaleglości szkolne to nas nie stać jako kraju wymagającego zmian, niech sie poda do dymisji i uczciwie startuje do wyborów jak nauczy się zarządzać zasobami ludzkimi i przede wszystkim dobierać sobie profesjonalistów do współpracy.
Uważam, ze Polska dojrzała do tego aby na tak eksponowanych zasiadali ludzie, którzy nie popełniają co chwile błędów bo po czasie adaptacji nie ma juz miejsca na to ( a ciągle tolerować adaptację i odprawy to też wyrzucanie pieniedzy w bloto - czyli rozdawnictwo - jak kto woli nazywać - z wspólnej kasy)

Tak czy inaczej jest to tylko jeszcze jeden argument na to aby wotum zaufania traktować poważnie w kategoriach ponadpartyjnych - nie mozna dalej tolerować aby kosztem całego spoleczeństwa ludzie, którym zaufano i ktorzy tego zaufania tyle razy nadużyli - dalej mieli prawo sprawowac rządy! - PO prostu nas na to nie stać jako kraj!

Moje wotum zaufania dla rządu PO jest jeszcze bardziej utwierdzone bo wiem , że to ja bedę placiła cenę za dalsze nieudolne rzady poprzez zaciskanie pasa, nękanie, ośmieszanie, szyderstwa, spaczona mentalnośc, brak zasad a jak już to rowni i rowniejsi, gdzie prawo jest rystrykcyjne tylko dla malućkich, a stosowanie prawa na zasadzie luk w prawie.
Tak dalej być nie może bo to spowalnia rozwój lub całkowicie uniemożliwia, wplywa ujemnie na zdrowie i gospodarkę kraju ( o demografii nie wspominam)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 20 lut 2013, 16:26

póki co my płacimy za to że nie pracujesz tylko wmawiasz innym że są winni twoich problemów, męża nie masz też przez ops? twoje zdrowie słabowite też przez PO?
twoja arogancja dzibar sięga zenitu \"zaległości szkolne\" Tuska i kto to pisze? kobieta bez wykształcenia i matury!!!
zacznij od siebie a potem nauczaj innych
~ala

Napisano: 20 lut 2013, 16:48

~ala o kim ty mówisz i o czym ty mówisz i jeszcze komu to chcesz wmówić? - nie POdoba ci sie mój komentarz wyzej, że chcesz pokazać, że jestem osobą niewiarygodnią?

To co napisałaś wyżej to pomówienia ( prawnie karalne np. jako naruszenie dobr osobistych - zwracam wiec tobie uwage, ze naruszasz prawo), które prawdopodobnie maja na celu sprowokować mnie do wynurzeń osobistych, tlumaczeń i pokazania tego, ze jestem osoba niewiarygodną.
Otóz moja odpowiedź: niech tlumaczą się winni, ja nie mam nic do ukrycia
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 20 lut 2013, 16:49

i jeszcze jedno: ja innych nie nauczam, przedstawiam swoją opinię
i tyle w tej kwestii
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 20 lut 2013, 16:52

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/ziobro-s ... omosc.html

\" - Pakt fiskalny, niestety dzisiaj przyjęty, obrazuje sytuację, w której pan premier Tusk niespecjalnie przejmuje się zapisami konstytucji. Konstytucja wskazuje, że dla tego rodzaju zobowiązań międzynarodowych, które zaciąga Polska, które prowadzą do ograniczenia kompetencji władz polskich w sprawie tak istotnej jak kształtowanie budżetu, powinna być w Sejmie większość przynajmniej 2/3 posłów, którzy zagłosują \"za\" - podkreślił Ziobro na konferencji prasowej w Sejmie.

W jego ocenie, premier nie postarał się o taką większość i dlatego \"zastosowano rozwiązania, które są sprzeczne z konstytucją\".

- Wobec tej sytuacji Solidarna Polska poprze zapowiedziany przez PiS wniosek do Trybunału Konstytucyjnego, zaskarżający tego rodzaju zmiany - zapowiedział europoseł.

Ziobro uważa, że przyjęcie paktu oznacza możliwość wprowadzenia w Polsce waluty euro. \"Tusk wprowadza zarazem Polskę do przedsionka strefy euro, która jest w tej chwili w bardzo ciężkim kryzysie i przeżywa poważne kłopoty\" - mówił. \"Żaden odpowiedzialny premier w takiej sytuacji nie wprowadzi do strefy euro swojego kraju\" - dodał.

Sejm przyjął w środę ustawę zezwalającą na ratyfikację unijnego paktu fiskalnego. Za ustawą głosowało 282 posłów, 155 było przeciw, jeden wstrzymał się od głosu.

Prezes PiS Jarosław Kaczyński ocenił, że głosowanie ws. ustawy dotyczącej paktu fiskalnego jest nieważne. \"Oczywiście, że zaskarżymy (ustawę) do Trybunału Konstytucyjnego. Kiedy przyjdzie do zmiany rządu, będziemy to traktowali, jako non est, jako decyzję niepodjętą. Decyzje muszą być zgodne z konstytucją\" - powiedział dziennikarzom w Sejmie Kaczyński.\"
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 20 lut 2013, 16:56

ja też wyrażam swoją opinię i to na podstawie tego co sama o sobie pisałaś, nie ma więc tu żadnych pomówień,
14:26 Re: WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO
wysłane przez ~ala dnia 2013-02-20 14:26:00

~ala

póki co my płacimy za to że nie pracujesz tylko wmawiasz innym że są winni twoich problemów, męża nie masz też przez ops? twoje zdrowie słabowite też przez PO?
twoja arogancja dzibar sięga zenitu \"zaległości szkolne\" Tuska i kto to pisze? kobieta bez wykształcenia i matury!!!
zacznij od siebie a potem nauczaj innych

~ala

Strona 25 z 32    [ Posty: 320 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem