Wychowania do życia w rodzinie - HYdE PaRK

Strona 7 z 9    [ Posty: 81 ]

Napisano: 23 kwie 2015, 15:15

Takie życie. Będzie ci baba skakał nad głową, gderała, robiła awantury, ale jej nie przyłożysz mimo, że w pełni na to zasługuje. A wiesz dlaczego? - Bo jak będziesz spał to cię udusi poduszką, albo otruje przy śniadaniu.
betonowy

Napisano: 23 kwie 2015, 15:18

I tak sobie Panowie dyskutują tutaj jaka ta "baba" to wstrętna jest, jaka podstępna i podła, a tak naprawdę to zwykli mizogini ot cała prawda.

"Durna ta dyskusja i nie na temat."
Dlatego jak to przystoi inteligentnej personie postanowiłeś porozmawiać o zwodniczej naturze kobiecej :lol: :lol: :lol: :lol:

"ale jej nie przyłożysz mimo, że w pełni na to zasługuje."
Co to za czasy nastały że baby lać nie wolno... :roll:
Ameliab

Napisano: 23 kwie 2015, 15:28

rr?
betonowy

Napisano: 23 kwie 2015, 15:31

Beton mnie tego nie musisz mówić. Pamiętam walkę o faceta moich dwóch koleżanek w ogólniaku. Takiej furii nigdy nie widziałem. Nie przejęły sie nawet tym że w ferworze walki gacie im z tyłków zjechały. No i te kocie ruchy, wygibasy na podłodze. Widziałem tylko śmigające z prędkością światła na różne strony długie kudły.
Ciężko było to to rozdzielić.
Facet jak walczy to chce pobić. Wie kiedy przestać. Kobieta jak walczy chce zabić.
Miałem też młodszą siostrę. Do dziś mam na ręce bliznę po szpikulcu jej cyrkla. Uderzała a potem zaczynała płakać by rodzice myśleli że to wszystko moja wina.

Jak kobitka się obrazi to na całe życie. Nie zapomina. Nie wybacza. Potrafi się latami czaić.

Trucizna trucizną. Gorsze jest oskarżenie o przemoc, gwałt, molestowanie.
Ares

Napisano: 23 kwie 2015, 15:46

Przykre wspomnienia z dzieciństwa skrzywiły ci obraz rzeczywistości, smutne to bardzo... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ameliab

Napisano: 23 kwie 2015, 15:55

Ameliab- jako kobieta jestem zażenowana twoim tokiem myślenia, prowadzenia rozmowy, argumentowania.
Nie bardzo też wiem co jest źródłem sporu-??? a celem? udowodnienie kto, w sensie płeć, jest gorszy, głupszy,pusty...??
Jeśli tak - to na podstawie tego co przeczytałam do tej pory, przykłady j/w- KOBIETY.
emilka14.

Napisano: 23 kwie 2015, 16:18

Można pożartować:)
Wiadomo przeca że z babą źle ale bez niej jeszcze gorzej.

Ale o tej pracy to ja na poważnie. Nigdy więcej. Szkoda nerwów. Żeby to jeszcze o poważne sprawy chodziło.

No dobra co z tym wychowaniem do życia w rodzinie? Zostawiamy to kapłanowi?
Ares

Napisano: 23 kwie 2015, 16:27

A tak w ogóle to wam współczuję. Miesiączki, porody, menopauzy, hicwele, hercklekoty, hamujące krążenie rajstopy, staniki, podpaski. A i sikać nie można byle gdzie na stojąco.
Nie dziwota że czasem wam odpier...a.
Ares

Napisano: 23 kwie 2015, 17:52

staniki, rajstopy...biorę pasjami, można tracić na to krocie, co do reszty wam i bez tego od.......choć w rzeczywistości to przecież bułka z masłem;)
emila.

Napisano: 23 kwie 2015, 21:22

Betonowy, w odpow na post z 15.15 , jeszcze raz powtórzę: ty jesteś tym, który w pełni zasługuje na to, żeby mu przyłożyć - w przednią część twojego zadka!
laska

Strona 7 z 9    [ Posty: 81 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x