Z kobietami przebywam krótko więc niektóre nawet lubię. Nie jestem z żadną związany. W pracy trzeba było siedzieć z osami 8h dziennie. Codziennie miały inny "problem".
Szowinistycznie się zrobiło ale takie są fakty. Lubicie wykorzystywać swoje niby słabości by dopiąć swego.
Gdzie diabeł nie może...
Z tymi bijącymi sie babami beton ma rację. Też to zauważyłem. Żadnych zasad. Amok.
Zresztą kto podał Adamowi jabłko w raju? Wąż?
A teraz wróćmy do tematu:)
"Mężczyźni (przynajmniej ci normalni) przestrzegają pewnych zasad, nie stosują pewnych ciosów."
Że niby co? Że kobiety kopią się po kroczu a "normalni" mężczyźni honorowo unikają zetknięcia z genitaliami swojego przeciwnika?
"Widzieliście kiedy jak biją się kobiety?"
Nie, a ty widziałeś?
Szanowni Panowie za bardzo przywiązujecie uwagę do paru komórek w pochwie za mało do komórek w głowie swoich potencjalnych koleżanek stąd potem takie żale do kobiet
O patologi rozmawiać chcecie i bredzić że mężczyzna to tylko honorowe zachowanie a kobieta to zawsze dno?
Na prawdę Panowie toż to myślenie na poziomie rynsztoka godne prawicowego oszołomstwa.
4 czy 5 razy widziałem. Koleżanka ze wsi kiedyś w 30 sekund unieszkodliwiła i obezwładniła 3 warszawianki na dyskotece. same ją zaczepiły. Jedna stała i się patrzyła, druga podstawiła nogę, trzecie popchnęła. Poszło o samca. Ochroniarze zrobili kółko, żeby nikt nie przeszkadzał, bo nigdy takiej kociej zwinności i sprytu nie widzieli. Taka szybka, że nikt nie nadążał wzrokiem za ciosami, a drapała się jednocześnie z trzema. Ta co stała i się patrzyła też dostała żeby był komplet.
Najciekawiej wyglądają kobiece wyścigi/walki o stanowiska w pracy.
Mortal Kombat X może się przy tym skryć.
Tylko szef facet jest wtedy zadowolony bo... wiadomo:D
"Lubicie wykorzystywać swoje niby słabości by dopiąć swego."
A wy się na te niby słabości nabieracie, nie nasza to wina.
"Zresztą kto podał Adamowi jabłko w raju? Wąż?"
A co Adam nie wiedział że jeść tego nie wolno?
Za swoją głupotę kobiet winić nie powinniście.