Wyluzujmy się - HYdE PaRK

Strona 2 z 7    [ Posty: 65 ]

Napisano: 19 gru 2014, 16:05

Aha.
Nie siedź tam za długo.
Ja już wychodze.
Może pizzę na kolację sobie zamówimy znowu?
Adam30

Napisano: 19 gru 2014, 16:10

Niech będzie ;)
Do zobaczenia wieczorem
emila.

Napisano: 19 gru 2014, 22:43

No tak !
Wiadomo już dlaczego pies tak kocha swojego pana -bo ten poświęca mu dużo czasu...bardzo dużo czasu.
Za oknem deszcz i zimno - a tych ze spaceru ciągle nie ma.
Szybciej padnę niż doczekam się na ten piątkowy wieczór z filmem i winem.
emila.

Napisano: 20 gru 2014, 17:29

No to już jesteśmy. Ten psiak mnie kiedyś do zawału doprowadzi:)

Jaki film oglądamy? Podobno "Zaginiona dziewczyna" już sie w HD pojawiła:)
Wino do lodówki dałaś?
Adam30

Napisano: 20 gru 2014, 17:59

Nie pomyślałeś przypadkiem, że się martwiłam ?? coś długi był ten spacer,kilkanaście godzin na dworze, z psem. A noc ? ??? ( aż się prosi zapytać czy oby faktycznie przespana u Twoich rodziców ?? ;)

Nie wiem co mnie napadło,że włączyłam wczoraj " Noc oczyszczenia - Anarchia" zupełnie nie wiem. Hała straszna, przerażający ale straszny gniot. Jeszcze mi się w nocy śnił, choć do końca nie oglądnęłam- tak bałam.No jak dziecko.
" Zaginiona dziewczyna ? słyszałam, chciałabym zobaczyć. Ale ciekawa jestem też "Love Rosie" i "Igrzyska śmierci". Kosogłos. Nie oglądałam .

ps. czy dałam wino do lodówki? Już go nie ma;) sorki.
emilka.

Napisano: 20 gru 2014, 20:48

Wyluzowało się tu chyba więcej niż dwie osoby ;), które w podobny sposób spędzają czas .
emila.

Napisano: 20 gru 2014, 21:17

Ja tam sie za dwie panny nie obrażę:D
Adam30

Napisano: 20 gru 2014, 21:36

Słucham ?
Dwie ????? a jakie tu są dwie ? A jak by były to się nie obrazisz ?
No to straciłeś jedną z nich. Tę prawdziwą . Nie wszystkim lubię się dzielić ;)
emila- emilka

Napisano: 20 gru 2014, 22:24

Wiem Adamie że nie lubisz mojej podróby, tak się narzuca, czeka, pilnuję Cię, rozlicza, proponuje, oferuje, przydziela zadania.... A Ty jesteś wolny strzelec, jeżeli już to sam coś upolujesz, jak Ci się będzie chciało, ale się na razie nie chce. A ona? Jak tylko dowiedziała się, że jest ta "druga" - nadąsała się, zabrała zabawki i miejmy nadzieję, że poszła. Biedna mała myszka;) tak mi jej żal :( też chciałaby kogoś mieć, choćby w wirtualu.
emilka14

Napisano: 21 gru 2014, 14:39

emilka14 zaangażowałaś się widzę. Jesteś zazdrosna?! mało podglądaczko , ejjjj, no co TY.
Mówisz " druga " - i nie wiem kogo masz na myśli bo wszystkie posty ( płci żeńskiej ;) w tym wątku są moje. Jedyną " podróbą " aktualnie jesteś TY.
Pewno nie zauważyłaś. To zabawa była. Wygłupialiśmy się z Adamem ;)

ps.
Adam mam ogromną prośbę!! zaopiekuj się emilka14. Bardzo proszę.
Przed świętami nikt nie może być sam.
emila.

Strona 2 z 7    [ Posty: 65 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem