Wyluzujmy się - HYdE PaRK

Strona 4 z 7    [ Posty: 65 ]

Napisano: 23 gru 2014, 15:51

no to czekam na Ciebie ??/!!!!!!!!!
wszystko przygotowane. A ciebie nie ma ? Adam!!!!!!!!!

ps. ach ..zapomniałam. Ty masz Wigilię jutro .
No i ??? ;)
emila.

Napisano: 23 gru 2014, 16:00

Przecież wieczorem jestem wolny;)
Adam30

Napisano: 23 gru 2014, 22:56

Już lepiej?? No to się cieszę bardzo .Super. No ja się przejmuję po prostu ...Tobą , niedobry TY ;)
Więc do zobaczenia wieczorem.
A jutro przygotowuj się dobrze do tej swojej rodzinnej Wigilii;) i ciesz się rodziną i tą niunią i w ogóle, Wesołych Świąt.
Ja idę jutro do pracy - końca nie widać. Ale dzisiaj miałam dobry dzień i zrobiłam prezent pani sprzątacze na Święta, ( celowo czekałam ) mówiąc jej przy końcu dnia - że zostaje w pracy, umowę przedłużymy - ludzie jak ona się cieszyła. Dziwne uczucie ale fajnie mi było.
emila.

Napisano: 25 gru 2014, 16:14

Za dużo tego jedzenia w święta.
Co u was? Jak prezenty/
Adam29
Praktykant
Od: 16 gru 2014, 15:04
Zajmuję się:

Napisano: 27 gru 2014, 21:55

co mówi szczerbaty tancerz jak mu smakowało jedzenie
paso doble buahahahahahahahahahahaha
...

Napisano: 27 gru 2014, 22:32

jaki masz prezent dla mnie na święta, nożyce, co, no życe ci wszystkiego najlepszego buahahahahahaha
...

Napisano: 29 gru 2014, 20:23

Co tu tak cicho od świąt?
Tylko dzibar się pluje.

Myślałem że tylko ja mam bana:)
Azazel29

Napisano: 29 gru 2014, 22:17

o Azazil -"anioł czuwający, ten który się oddalił.. "
Ja nie rozumiem - właściwie za co ta kara i odejście ?
emila.

Napisano: 30 gru 2014, 15:05

Ktoś po prostu mocno ostatnio naciskał admina by mnie zablokował. To się stało po tym jak napisałem w wątku dotyczącym postulatów że socjalni nawet w okresie świątecznym mają krwawe gały i pianę w ustach. Po części rozumiem Andrzeja. Wątek postulatowy jest dla socjalnych ważny. Trzeba dbać o formę i wizerunek bo może ktoś ważny to jednak kiedyś przeczyta.

Wszystkie niki Adam i Adaś są zablokowane. Nie mogę sie logować a co za tym idzie pisać na forum ogólnym. Musiałbym resetować modem by zmienić IP i oszukać admina ale nie chce mi się tego robić bo wtedy ustawienia konsoli PS4 też będe musiał zmieniać a to może zająć nawet 10 minut:P
Nazwa "lucyfer" też jest zablokowana więc ewidentnie chodzi o IP. Problem do przejścia. Jak stwierdzę że jest o czym gadać na forum ogólnym to się tym zajmę. Niestety mój wieloletni i lubiany "Adam" już się w nazwie użytkownika nie pojawi.
Mam nadzieję Emilka że mimo to mnie rozpoznasz na forum. Coś sie skończyło ale jednocześnie zaczęło.
Nie będę się mścił chociaż przyznam że przez chwilę chciałem mojemu kumplowi zalecić by zawirusował to forum na długi czas (DDoS).
Andrzej powinien myśleć samodzielnie. Nie było spamu i pisania nie na temat. Na każdym forum powinna byc opozycja. Trzeba szanować "wroga" swego bo można mieć gorszego. W sieci zawsze będą tacy jak ja. Moja nieobecność na forum nie sprawi że socjalni nagle będą lepiej postrzegani albo że wywalczą to co chcą. By coś osiągnąć trzeba się zjednoczyć i wyjść poza forum na które nikt poza garstką socjalnych i kilkorgiem kierowników nie zagląda.

Wybierasz się Emila na "Wielkie oczy" Tima Burtona? Recenzje są zachęcające. Wciąż lubię tego reżysera choć przyznam że martwi mnie jego odejście od gotyckich klimatów.
:)

PS. Muszę za każdym razem podawać inną nazwę użytkownika by post został przyjęty.
Mefisto

Napisano: 30 gru 2014, 15:46

Prawie się rozpłakałam. A jeszcze psp. Dramat. Taaki żal. ;)
hoho

Strona 4 z 7    [ Posty: 65 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x