Wyluzujmy się - HYdE PaRK

Strona 5 z 7    [ Posty: 65 ]

Napisano: 30 gru 2014, 15:46

do Mefisto.
Jest mi bardzo przykro, czytam i jestem strasznie zniesmaczona tą akcja admina, ale to bardzo ,ponieważ uważam, że nic takiego się nie stało, co można uznać za powód do podjęcia takiej interwencji . No nie wiem....
Ja już tak przywykłam do Adama, do Ciebie właściwie o tym nicku - że nie mogę się teraz przeorganizować -no ale będziemy próbować młody ;)

No ale apropos naszych zainteresowań filmowych. Byłam w niedzielę na " Hobbicie " - Bitwa 5 armii .
Jestem zachwycona. Nie rozczarowałam się ani trochę, jestem fanką Hobbita i koniec. W armii Elfów szczególnie mogła bym być i walczyć. No skupiam się na szczegółach w tym momencie ale ta ich elegancja,precyzja, klasa i przepiękny styl walki -no mnie zniewala wprost. Wiem, wiem to tylko film;)
Chłopaki ściągnęli mi też dość dawno " Zaginiona dziewczyna" - przymierzam się od Świąt do oglądnięcia i czasu mi brakuje. " Wielkie oczy " będę się posiłkować twoją opinią. Jak obejrzysz to daj znać.
No co ja ci jeszcze powiem młody ??/ no nie zostawiaj mnie tutaj ;)
emila.

Napisano: 30 gru 2014, 15:50

Łączymy się w bólu z wami hi hi
ges

Napisano: 30 gru 2014, 16:58

Na HP będę ale pod różnymi nikami.
A na forum ogólnym będe jak zmienię IP dopiero i będe się musiał kamuflować żeby nikt się nie zorientował że to ja.
Belzebub

Napisano: 30 gru 2014, 17:48

no przykro, no nie wiem, no ale, no skupiam się, no mnie zniewala, no nie, czy coś ze mną nie tak? no zalewam się łzami, no jak ja teraz będę żyć, Jak żyć, panie premierze? no nikt mnie nie rozumie, tylko ty adamie.
emilka14

Napisano: 30 gru 2014, 18:42

Emila rób swoje a mną się nie przejmuj. Nie umieram:)
Ważne że na tym forum jest jakaś opozycja:)

Tylko kurcze podrażnij ich czasem trochę. Umiesz to robic tak że Andrzej cię nie rusza;)
Belzebub

Napisano: 30 gru 2014, 19:11

O to bądź spokojny, drażnienie mam w genach. tylko przy okazji sama wchodzę na obroty, no i wiesz... biedna psina, Teo znaczy się - nie wie gdzie ma się podziać czy pod łózko czy pod szafę, ale może jakoś da radę. No zrobię co mogę . Obiecuję.
emilka14

Napisano: 30 gru 2014, 20:27

У кого-то поехала крыша!!!!
я не въезжаю ?!.... emilka14
"Что ты можешь знать обо мне, если ты со мной не спалa и не пилa ?" hmm..

ps.
No "mała" jeszcze jesteś . Wyluzuj więc i nie odgrywaj się na mnie. Ech ty myszko. Przecież ja wiem, że już tęsknisz za nim;)
emila.

Napisano: 30 gru 2014, 20:55

Believe it or not I'm not a lesbian. Don't dream about it any more. It's not necessary to sleep or drink with you to know you. I will always follow you. Thank yourself.
emilka14

Napisano: 30 gru 2014, 21:07

Chyba sam się zaraz zbanuję:)
Belzebub

Napisano: 30 gru 2014, 21:14

"pykstu ant jūsų, bet ne dėl jūsų "- chciałaś to Jemu powiedzieć czy mi .?

ps. nie miałaś incydentu z dziewczyną / kobietą ?? Poważnie :!:
eeee no co ty mała.
emila.

Strona 5 z 7    [ Posty: 65 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x