wzor podania do opieki spolecznej - Wzory pism

Strona 6 z 8    [ Posty: 79 ]

Napisano: 27 lip 2010, 20:12

Aga ...pięknie napisałas do roboty tylko czy ty wiesz ile czasu szukam tej pracy piszac te słowa łza w oku sie kreci ..Podejmę kazda..prace ..:(:(:( Tylko problem jest w tym ze jej nie mam :(:(:(
~roza

Napisano: 02 sie 2010, 16:02

do Marzeny i Rozy:
nie należy wam się pomoc z OPS ponieważ przekraczacie kryterium dochodowe.
~Mery

Napisano: 28 sie 2010, 15:11

wzor podania na zywnosc
~kamila

Napisano: 16 wrz 2010, 15:12

Proszę was,czy ktoś wie jak się pisze do dyrekcji szkoły o przyznanie pieniążków na zakup podręczników?Trochę przekraczamy kryterium dochodowe i pani pedagog poradziła żeby napisać do dyrektora prośbę o zwrot kosztów na podręczniki.
~asia

Napisano: 03 paź 2010, 18:30

MAM CHOREGO MĘŻA MA UDAR MÓZGU.MA PIERWSZĄ GRUPE. JA NIE PRACUJE. MAM JESZCZE NA UTRZYMANIU CORKĘ CHODZI DO GIMNAZJUM KL.DRUGA. NASZ DOCHOD 1084 ZŁ.
~ELŻBIETA

Napisano: 04 paź 2010, 0:06

możesz ubiegać się o zasiłek celowy specjalny z przeznaczeniem na pokrycie kosztów leczenia, oraz pomoc na zakup żywności z programu rządowego
~tyglysek

Napisano: 07 paź 2010, 22:10

nie musicie opisywać swojej sytuacji wystarczy napisać prosze o pomoc i pracownik ma obowiązek rozeznac waszą sytuacje. i na litośc boską nie używajcie opieka jest POMOC SPOŁECZNA. zawsze składajcie podanie na piśmie. na żywność kryterium jest 526,50zł netto na osobę w rodzinie. o pomoc żywnościową możecie sie też starać w organizacjach pozarządowych. a jak wasz dochósd przekracza 150% kryterium czyli 526,50 a nie przekracza 200%kryterium czyli 702 zł na osobe możecie sie starać o dofinansowanie obiadów dla dzieci w szkole wtedy wy płacicie 25% OPS 75% kosztu posiłku.
~pracownik socjalny

Napisano: 25 paź 2010, 11:46

CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC CZY NALEZY MI SIE DODATEK Z TYTULU SAMOTNEGO WYCHOWYWANIA DZIECKA W KWOCIE 170,OOZL PRAGNE NADMIENIC IZ OJCIEC DZIECKA NIE ZYJE,NIE BYLISMY PO SLUBIE.TERAZ OTRZYMUJE RODZINNE I DZIECKO MA RENTE PO OJCU.
~ANKA 2010

Napisano: 03 gru 2010, 14:47

Ja mam pytanie jakie to instytucje pozarzadowe udzielaja pomocy zywnościowej????
Ja owszem korzystam z tak zwanej paczki Unijnej ,ale prosze mi wybaczyc ..jest ona przyznawana raz na 2 tygodnie i w sklad w niej wchodza : 2kg maki , 2 paczki makaronu , 2 paczki kaszy jęczmiennej - to produkty stale + jak sie uda 1 kg cukru , i serek topiony ,dzem raz na 3 m-c moze ser żolty - 1 opakowanie lub2 kostki masła ... ha moze ktos by chcial taka paczke?????
~Mgda

Napisano: 05 gru 2010, 0:22

ja bym chciała - za darmo to każdy wexmie a niektórzy jak ty jeszcze się nagadają. ja muszę te rzeczy co wymieniasz KUPIĆ
~ala

Strona 6 z 8    [ Posty: 79 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x