Kleszczów brachu to koło Bełchatowa najbogatsza gmina RP bo mają szkodliwe za szkody górnicze i tam KPma się pewnie b.dobrze tak dla ciekawości może ktoś stamtąd poda awoją pensje (netto)
Sadzisz się a nawet nie wiesz gdzie jest Kleszczów. Co to za gadka, że się cieszysz, że nie pracujesz z kn. Rasista jakiś czy co. Z grubymi lubisz pracować? a z rudymi?
Dziękuję za informację odnośnie Kleszczewa-))) Teraz wiem.
kapku - A gdzie się sadzę?? Pytam bo nie widzę-))) Gdzie napisałem, że cieszę, że nie pracuję z osobami z kn?? Możesz wskazać?? Rasistą nie jestem, pracuję i z rudymi i z grubymi i z chudymi etc....
Skoro już zaczepiasz to może zacznij czytać ze zrozumieniem-))) Jak zrozumiesz to zaczepiaj, osądzaj etc.
Pozdrawiam
jmm to napisałeś:
Od dłuższego czasu czytam sobie tę dyskusję i prawdę powiedziawszy cieszę się, że nie jestem w pow w której wychowawcy są zarówno z kp jak i kn. Jestem pracownikiem socjalnym i u mnie w pow wychowawcami są wyłącznie osoby zatrudnione z kp.
Może więc pomóż mi zrozumieć słowo pisane. Rozumiem, że to oznacza, że chciałbyś pracować z ludźmi z kn.