ŻĄDANIA PRACOWNIKÓW SOCJALNYCH - propozycje - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 12 z 19    [ Posty: 189 ]

Napisano: 04 sty 2015, 21:43

Nikt tu nie ma zamiaru się chwalić, nie przesadzajcie. Pytacie mnie nierzadko o osobiste / zawodowe sprawy, więc kulturalnie odpowiadam. Już nawet nie zwracam uwagi na insynuacje pod moim adresem, ponieważ rozumiem frustracje co niektórych.
Roks ja podejmę chętnie rozmowę merytoryczną, zacznij tylko od przedstawienia swojego stanowiska w sprawie pt "żądania pracowników socjalnych", ja chętnie poczytam, zresztą innych taże , to dla mnie jako kierownika jakieś wskazówki.
Ja lubię rozmawiać..
emilie>>

Napisano: 04 sty 2015, 22:16

Mnie nie interesują stanowiska( kierownik ... ) jeżeli jest temat i wchodzę w jego czytanie to nie muszę pisać ale chcę czytać na temat.
Roks

Napisano: 04 sty 2015, 22:26

Roks, Kochany wybacz, ale się wkurzę zaraz - tu nie jest napisane " Pytanie j/w tylko do pracowników ! To po pierwsze A po wtóre samo czytanie nic nie da! Intencją autora postu ( potwierdza to Admin) było to aby pisaććććććććććććć , pisać , pisać swoje postulaty. W grupie siła. Pisz więc, przecież chcesz coś powiedzieć. Tak ? No więc , dalej, dalej...
Emilie >

Napisano: 04 sty 2015, 22:43

ja tylko prosze o obligatoryjnie pracownika ochrony na terenie każego opsu, jakiś sprzęt szybkiego wywolania i reagowania służb typu policja, przeszkolenia z samoobrony, zabezpieczenia w samych biurach itp itd jak to mają w ZUSach skarbówkach i innych.
Po 12 latach pracy zarabiam 1600 netto, żądam zatem lepszych zarobków...To tak wiele? Mam dość narażania życia i bycia w strachu za taką wypłatę, sprzątaczka w lepszej firmie więcej zarabia, powinni się wstydzić ci co rządzą/kontrolują.
I jeszcze coś, jestem po studiach z tytulem mgr, rządzą mną osoby które nie mają matury (kierownictwo) a doświadczenie w pracy w terenie mają sprzed 15 lat. To też nie jest sprawiedliwe.
katekwiatek

Napisano: 04 sty 2015, 23:14

Tytuł - " ŻĄDANIA PRACOWNIKÓW SOCJALNYCH - propozycje"
nic tu nie pisze, że ma się pisać na własny temat.
Temat nie zawiera informacji o konieczności pisania.

Zamiast wypisywać nieprzydatne informacje lepiej czytać, to dotyczy też ciebie.
Jak ty pracujesz, czy tak jak można to odczytać z twoich postów ( nie z twoich wypowiedzi)?
Roks

Napisano: 04 sty 2015, 23:21

1. Konkursy na stanowisko kierownika OPS ( w większości Ci co rządzą rzeczywiście są po policealnych szkołach- bez matury.-komunistyczny beton).
Axy

Napisano: 04 sty 2015, 23:26

NIe jest to możliwe. NIe wierzę, żeby można być kierownikiem/dyrektorem wbrew aktualnym przepisom, no chyba, że ktoś świadomie nadstawia łeb. Ale jeśli są wam znane takie przyapdki - interweniujcie po prostu.
Emilie >

Napisano: 04 sty 2015, 23:53

Czemu piszesz "komunistyczny beton"
Axy, wymień te miejscowości.
Gość

Napisano: 05 sty 2015, 8:58

Mój jest nie do ruszenia- rządzi od czasów PRL-u ( po policealnej szkole)
Axy

Napisano: 05 sty 2015, 14:07

Męczycie się od tylu lat zamiast założyć własną działalność i być panem własnego losu.
Ares

Strona 12 z 19    [ Posty: 189 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x