solidarnie koledzy i koleżanki ....nie obrażajmy się nawzajem...ponieważ wszyscy jesteśmy fachowcami....wszyscy wiemy jaki to jest ciężki kawałek chleba ...ja mam marne 1780 dobiła mnie najniższa krajowa 1750( tzn dobrze ze idzie w góre) tylko szkoda ze moja pensja stoi!!!! Weźmy się w garsć i działajmy !!!
Drodzy moi , macie przecież możliwość dorobienia jako asystenci . Dlaczego z tego nie korzystacie i swoje talenty zakopujecie jak te talary przysłowiowe
Litka pisze:Drodzy moi , macie przecież możliwość dorobienia jako asystenci . Dlaczego z tego nie korzystacie i swoje talenty zakopujecie jak te talary przysłowiowe
Pracownik socjalny nie może pełnić funkcji asystenta rodziny w gminie, w której pracuje. A dojazdy do innej gminy oraz praca na tamtejszym terenie za pieniądze oferowane asystentowi - nie kalkuluje się.
To jakim cudem kalkuluje to się asystentowi ? Macie do nich ciągłe pretensje i żale które żywcem kipią z tego forum . Może warto przestać narzekać i też , zacząć zasuwać po dwanaście godzin dziennie .