zarobki - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 8 z 14    [ Posty: 135 ]

Napisano: 24 lip 2015, 14:56

A jakie zarobki mają asystenci w Trójmieście ?

Są tu jacyś ?
Ewa I

Napisano: 27 lip 2015, 11:09

podejrzewam, że szału nie ma. Ale...
Ostatnio NIK wydał raport na temat wyników pokontrolnych -w lapidarnym skrócie można to ująć w formie pytania" Jak sprawdzili się AR w praktyce...po wejściu Ustawy o wsparciu "
Wyniki są zaskakująco dobre. Obwieściłam to "swojemu " AR. Mówiąc .."Widzisz Ola, przyłączyłaś się do tego sukcesu a tak nawiasem mówiąc, dodałam , ja jestem zadowolona z Twojej pracy i jej efektów..."
"Młoda" odczekała kilka dni, po czym przyszła do mnie na rozmowę i bardzo elegancko poprosiła o to, aby docenić jej efekty pracy w formie finansowej. hmmm. Dobra jest;) pomyślałam.
No i trzeba będzie coś pomyśleć.
Wykorzystajcie to w podobny sposób, walcząc tym samym o prestiż zawodu AR.
Emilka.

Napisano: 27 lip 2015, 11:26

Nie mogłem przejś obok tego postu i nie skomentować:)... śmieję się sam do siebie bo.. tak sobie myslę teraz skąd bierze się w wielu ptrzypadkach niska świadomość przekazywania pochwał i słów uznania dla pracowników przez swoich pracodawców..:)) BOJĄ sie że przyjdziemy po podwyzki......!:):):):) ale gratuluję Emilka podejścia do sprawy.. pełna profeska...:) ,,Ola to szczęściara;)"
junior

Napisano: 27 lip 2015, 11:45

;);)
Nie kadź, nie kadź mi...uważaj - bo transfer podpiszę z Twoim szefem - O Ciebie..Złożę poważną ofertę i powiem..
Proszę Pana pieniądze nie grają tu roli;);
Emilka.

Napisano: 27 lip 2015, 12:07

Wow..:) a może by ci jeszcze dopłacił:))) tylko żeby mnie ktoś zabrał:)))
junior

Napisano: 27 lip 2015, 12:27

wiesz ..Ja bym tutaj nie prowadziła z Twoim szefem twardych negocjacji w tak postawionej sytucji...Przy czym dopłatę bym przyjęła, gdyby nalegał. Ale gdybyś,był już Mój...- dałabym Mu wizytówkę z napisem:
"Możemy użalać się nad sobą i opłakiwać to, co straciliśmy, albo możemy wykorzystać porażki i stratę jako bodziec do rozwoju. Ostatecznie wybór zawsze należy do nas".
z wyrazami poważania dla Szanownego Szefa
Emilka
Emilka.

Napisano: 27 lip 2015, 12:56

:) ehhh.... westchnąwszy uwczesnie wróciłem do rzeczywistości....:)
junior

Napisano: 09 paź 2015, 10:27

podkarpacie- umowa zlecenie 1518zł netto, 9 rodzin, 169 godz na miesiąc, własny samochód, paliwo, telefon,nie mam biuka, komp własny. Aha umowa od kwietnia go grudnia, ale i tak się cieszę, że mam pracę
gość21

Napisano: 10 paź 2015, 18:53

Matko święta jaka nędza, to nam powinni przyznać pomoc !!. To Państwo jest chore , jak można oczekiwać od ludzi takich kompetencji , w zamian nie dając nic . !!!
Gość

Napisano: 12 paź 2015, 8:05

3100 podstawa brutto
mloda1605

Strona 8 z 14    [ Posty: 135 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem