zarobki w Młodzieżowym Osrodku Wychowawczym - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 7    [ Posty: 69 ]

Napisano: 11 sty 2011, 1:42

Może ktoś z Was zamieni się ze mną swoim wynagrodzeniem? Skoro tak narzekacie - biedaczki!!! Moje wykształcenie pozwala na pracę na stanowisku wychowawcy, ale cóż nie mam siły przebicia ;) A pensja budżetowa na stanowisku urzędniczym i 8 godzin dziennie to nie jest fucha, do tego nie ma ferii, wakacji, dodatków szkodliwych, specjalnych, motywacyjnych, wiejskich,etc. Tylko nikt niech mi nie mówi, że to praca szczególna. Ja marzę o takiej pracy a niestety nie mogę znaleźć w swoim zawodzie, bo nie mam wystarczających atutów przy kastingu;(
No i jeszcze zapomniałam dodać, że śmiało większość z Was ciągnie drugi biznes, bo po nocce spędzonej na dyżurze jest trochę wolnego. Czasami raz w tygodniu wypadnie praca co nie? Więc może nie drażnijcie ludzi, którzy muszą pracować za nędzne 1500 zł na rękę i udawać, że jest OK.
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 14 lut 2011, 13:47

Początkujący wychowawca w MOW , 2 lata pracy (kontraktowy) - 2500 netto.
~long

Napisano: 02 mar 2011, 16:47

Bardziej polecam zatrudnienie sie w ZP lub Schronisku dla Nieletnich, wychowawca mianowany 4200, dyplomowany 5000 netto, a praca taka sama jak w MOW.
~xmen

Napisano: 17 mar 2011, 13:50

Dobre zarobki są, tylko vacatów BRAK!!!!!!
~WIT

Napisano: 20 lip 2011, 20:49

Vacaty są, ale dla swojaków!
~POCOYO

Napisano: 11 mar 2012, 18:55

pamiętajcie, że nie wszyscy pracują na karcie nauczyciela, bo coraz więcej mowów jest prywatnych...zarobki tam nieco odbiegają od budżetówki ale, oczywiście w zależności od miejsca, nie jest najgorzej...na dodatki, urlopy po 35 dni i inne przywileje liczyć tam nie ma co...z tym, że niech wie kto pyta, nie jest to praca należąca do łatwych i przyjemnych...z mojego doświadczenia wynika, że vacaty są...
~ka

Napisano: 20 cze 2012, 21:03

jak mam pytanie , jakie zarobki w prywatnych MOW. Z góry dzięki za odp. ps. i jakie warunki
~qazsxcff

Napisano: 27 cze 2012, 13:02

a księgowy ile zarabia?
~Aga

Napisano: 27 cze 2012, 13:29

3600zl brutto
~Fasolka

Napisano: 27 cze 2012, 15:37

całkiem ładnie.
A czy Ty Fasolka jesteś księgową w MOW?

Jeśli mogłabym zadać kilka pytań odnośnie księgowości w MOW prosiłabym o napisanie adresu e-mail na który mogłabym napisać.
~Aga

Strona 2 z 7    [ Posty: 69 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x