A CZY PRACUJE KTOŚ MOŻE W MOW JAKO KSIĘGOWY? CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ ILE KSIĘGOWI ZARABIAJĄ I JAK DUŻO MAJĄ OBOWIĄZKÓWY ? CZY JEST CIĘŻKO ?? MAM OKAZJE ZŁOŻYĆ DOKUMENTY NA STANOWISKO GŁÓWNEJ KSIĘGOWEJ, ALE NIE WIEM CZY PORYWAĆ SIĘ I CZY DAM RADĘ. MOW BĘDZIE DOPIERO NOWO OTWARTĄ PLACÓWKĄ, WIĘC PODEJRZEWAM, ŻE NA SAM POCZĄTEK BĘDZIE DUŻO PRACY. MAM STAŁĄ PRACĘ W KSIĘGOWOŚCI W JEDNOSTCE BUDŻETOWEJ (OPS), ALE MYŚLĘ, ŻE MOŻE W TAKIM OŚRODKU MIAŁABYM LEPIEJ.
Ciekawi mnie jedna sprawa, jak obecnie pracuje prawie trzy lata jako wychowawca w Domu Dziecka, oczywiście nie na KN, to jak bym się załapał do MOW to byłbym traktowany jako żółtodziób czy mógłbym liczyć na coś więcej np. nocki. Miał ktoś taki przypadek???????
O czym my mówimy samorządowy w DD po 8 latach pracy ma 1640 na rękę. Ja jestem załamana moim wynagrodzeniem. Nie narzekam na nic w pracy i z niczym nie mam problemu , ale płaca masakra!!!!!!!!!!!!!!RĘCE OPADAJĄ
Witam , czy możecie mi napisać jak godzinowo wygląda praca w Młodziezowym Ośrodku Wychowawczym? Tzn. ile jest w etacie, piszecie cos o nockach.. Dziekuję z góry za info