Uzyskałeś potrzebne informacje ode mnie i zbaczasz z tematu jak zawsze deprecjonując moje opinie - nietrudno wyciagnąc wniosku, zajmij sie tematem głównym
Doprawdy smutne jest to, że ludzie z najwyższej półki, którzy nas okłamywali co do rzetelności wykonanych sekcji są cały czas nietykalni a nawet nagradzani.
Wystarczy to zestawić z tym, w jaki sposób opisuje się i ocenia sprawę tragedii dzieci z Pucka. O ile dziennikarze milczą w sprawie sekcji a nawet bagatelizują sprawę, to wydaje mi się, że dyrektorka PCPR i jej pracownicy są już skazani na pożarcie. Ciekawe dlaczego stosuje się podwójne standardy?
No ale cóż, najwidoczniej właśnie tego Polacy oczekują od rządzących. Wszak tytuły serwisów internetowych krzyczą wielką czcionką: AFERA ZA AFERĄ A POPARCIE DLA PO ROŚNIE.
\" ... Ewa Kochanowska, wdowa po rzeczniku praw obywatelskich Januszu Kochanowskim, powiedziała w swoim emocjonalnym, poruszającym wystąpieniu, że za kilka tygodni - 1 listopada - cała Polska ruszy na groby swoich najbliższych. Także te osoby, które są przeciwne \"wykopkom\". Mam nadzieję, że nie jest im obojętne czy w grobie będzie ich matka, czy inna osoba, która zmarła na tę samą chorobę - zaznaczyła, odnosząc się do skandalicznych słów dziennikarki Teresy Torańskiej (która \"wykopkami\" nazwała ekshumacje). Mam nadzieję, że będą miały pewność, że stoją nad grobami swoich bliskich. Nikomu z nas taka pewność nie jest dana - dodała.\"
Bo to są wykopki. Banda podłych politykierów wykorzystuje tragedie rodzin do własnych celów politycznych. Bezwzględni trupożercy. To była katastrofa lotnicza. zazwyczaj po takich katastrofach buduje się wspólną mogiłę i w tym wypadku należało tak zrobić, a nie żeby sępy teraz wszystkim groby rozgrzebywały. jaki jest w tym cel i kto się w tym tak lubuje? To nie były ciała ofiar katastrofy, tylko szczątki ofiar- ręka, noga, głowa. Niesamowicie niskie moralnie jest rozgrzebywanie grobu zmarłych.