znów grafik pracy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 09 maja 2011, 15:48

a nie wszedł przepis ze do końca sierpnia?
~zosia

Napisano: 09 maja 2011, 15:56

jeżeli w 2010 nie wykorzystano całego urlopu na żądanie, to te dni można wybrać do końca 2011, ale w terminie uzgodnionym z pracodawcą, gdyż nie są one juz dniami na żądanie.
~meg

Napisano: 09 maja 2011, 16:34

mi z 2010 roku zostało 7dni urlopu i nie brałam ani razu urlopu na żądanie w ciagu całego 2010roku.myslałam ze mozna ten urlop doliczyc do tegorocznego i miec wiecej wolnego przez wakacje:)
~zosia

Napisano: 06 lis 2011, 13:16

Mam pytanie odnośnie pracowników KP - co 4 niedziela należy nam się wolna, czy prawidłowo jest ułożony grafik jeżeli 3 niedziele z rzędu mam pracujące, a 4 niedziela jest wolna bo w sobotę miałem nockę od 22 - 6 rano?????? Wydaje mi się, że to nie jest wolna niedziela bo do 6 rano byłem w pracy! Bardzo proszę o odpowiedź, bo być może się mylę.
~ADAM

Napisano: 06 lis 2011, 13:28

oj mamy to samo!niestety niedz jest dniem wolnym bo podpisujesz sie w pracy dzien wczesniej a nie schodząc z nocki
szkoda ze wczesniejszej żadnej niedz nie miales wolnej
~zosia

Napisano: 06 lis 2011, 14:20

Witam. U nas jest tak, że nocka może przypadać z piątku na sobotę. Kp i tak ma wolny jeden weekend w miesiacu więc nieładnie byłoby jeszcze\\robić takie bandyckie numery.
~Marcin

Napisano: 06 lis 2011, 14:26

tak tyle ze jest jeszcze tak ze wcale dyr nie musi dac wolnej soboty z niedz moze dac wolne nd+poniedz bo sobota jest dniem pracującym takie sa niestety przepisy:(wszystko w rekach dyr
~zosia

Napisano: 06 lis 2011, 14:34

Drogi Marcinie - kp ma wolny weekend ???? to tylko pozazdrościć u nas możemy o tym pomarzyć, co drugi wolny weekend maja tylko karciani. Pogratulować sprawiedliwego dyrektora.
~ADAM

Napisano: 06 lis 2011, 14:42

No tak tu u nas wygląda. Karta ma co dwa tygodnie wolne zazwyczaj jest to sobota + niedziela. Czasem zdarza się, że jest to niedziela + poniedziałel. Jednak to sporadycznie. Masz rację Zosia, że dużo zalezy od dyrektora. Ukłądając grafik zawzse prosi nas o podanie dni ważnych lub po prostu wolnych. W 95% zawsze to uwzględnia. Grafik niestety opracowuje na miesiąc, wynika to z tego, że uwzględnia on prośby pracowników. Coś za coś.
~Marcin

Napisano: 06 lis 2011, 14:43

Po prostu skarb dyrektor :)
~ADAM

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x