ale to są fleje te socjalne - HYdE PaRK

Strona 1 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 19 lip 2013, 12:35

te socjalne to fleje ostatnie, fusa po kawusi, po harbacie wywalą do sedesa, ale żeby to wode po tym spuściły to już nie, zostawią takie rozbabrane w sedesie i idą sobie, tak im trudno paluchem nacisnąć i spuścić wode, ciekawe czy w domu też tak samo robią, fleje jedne, widziałam jak taka fleja wyszła ze szklankami a ja wchodziłam i ten syf był nie spłukany, po nich jeszcze trzeba spłukiwać, też muszę im narobić górę strawionych resztek i zostawić żeby sobie one spłukły fleje, albo niech siadają i powiększają górę g.ó.w.n.a
~naoczna klientka

Napisano: 19 lip 2013, 12:38

o tobie tez za dobrze nie swiadczy, nie rozumiem dlaczego jest jedna toaleta dla personelu i interesantow
~hala

Napisano: 19 lip 2013, 12:45

Załatwiaj swoje potrzeby w swoim czyściutkim domku.
~olka

Napisano: 19 lip 2013, 12:49

co to ma do rzeczy, fakt rozbabranych niespłukanych fusów się liczy
~naoczna klientka

Napisano: 19 lip 2013, 12:51

tyłeczek mogłabys umyć od czsu do czasu bo w większości klientom z niego jedzie i pod paszkami coś psyknąć i będzie fajno
~socjalni

Napisano: 19 lip 2013, 12:53

ale to wy macie świecić przykładem dla klientów, a tu proszę, fleje
~naoczna klientka

Napisano: 19 lip 2013, 12:57

ale zachować kulturę osobistą to byś mogła kochana a jak cię to boli ( te fusy ) to porozmawiaj z twoimi socjalnymi a jak się boisz to napisz do kierownictwa oczywiście anonimowo.
~socjalni

Napisano: 19 lip 2013, 13:02

haha uśmiałam się ;))) \"świecić\" to może żarówka, pracownik socjalny to TEŻ człowiek, za chwilę będzie Ci przeszkadzać rozwiązana sznurówka u pracownika socjalnego albo kolor bluzki nie ten ;) skoro tak Cię to zbulwersowało, że musiałaś opisać sytuację na forum chciałabym zobaczyć Twój dom, na pewno wszystko idealnie błyszczące :P

pozdrawiam Pracownik Socjaln
~do Naocznej klientki

Napisano: 19 lip 2013, 13:06

I po co odpisujecie tej czystej klientce.
~Iza

Napisano: 19 lip 2013, 13:14

To jest tak ze łone wymagają a same nie umiejom
~Klyjent

Strona 1 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x