Asystent i referent od świadczń rodzinnych - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 26 lis 2015, 15:28

Mam pytanie czy osoba zatrudniona jako asystent rodziny ,może prowadzić też świadczenia rodzinne czyli 1/2 etatu asystent i 1/2 etatu referent do świadczeń rodzinnych.
aga 1212

Napisano: 26 lis 2015, 20:43

Nie
Plush

Napisano: 02 gru 2015, 14:59

a ja właśnie tak pracuje:(
kiki2015

Napisano: 28 gru 2015, 14:36

Czemu nie przecież pracownik od świadczeń rodzinnych nie jest pracownikiem socjalnym - ja nie widzę problemu.
Nati11111

Napisano: 28 gru 2015, 15:03

Nati11111 pisze:Czemu nie przecież pracownik od świadczeń rodzinnych nie jest pracownikiem socjalnym - ja nie widzę problemu.
bo ustawa tak mówi.
bo chcieli dać nam tyyyle czasu co by tylko w terenie siedzieć...

ale jak kierownik chce Ci dać + oczywiście dodatkowe wynagrodzenie to bierz, w końcu Ty to tylko jesteś pracownikiem, a przepisy to powinien przede wszystkim znać pracodawca :P
ttttaaaaaa

Napisano: 22 sty 2016, 9:06

Witam,
W ustawie jest zapis, że asystent nie może wydawać decyzji ale jak masz 1/2 etatu referenta to nigdzie nie ma zapisane, że nie można łączyć tych funkcji.
Też jestem ciekawa czy sporo ludzi pracuje w ten sposób bo mnie też pani kierownik chce tak zatrudnić.
Asystentkkka

Napisano: 04 lut 2016, 14:37

Drodzy asystenci mam pytanie. Rodziny z ubiegłego roku będą objętą ponownie od m-ca marca ,traktować jako nowe i kompletujemy odnowa dokumenty ?tj.zgoda diagnoza,plan itp./
Wiktor

Napisano: 13 kwie 2016, 7:19

ja tak pracuję, nasz radca powiedział ze tak moze byc, nie wydaję decyzji w św. rodz. , wiec nie ma przeciwskazań
mnm

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x