Co chcą uzyskać osoby które non stop wklejają linki na fora i psioczą na rząd? - HYdE PaRK

Strona 4 z 6    [ Posty: 51 ]

Napisano: 14 wrz 2012, 16:35

Gdy masz do czynienie z kompletną tępotą, oddal się czym prędzej, co też i czynię. :)
~vera

Napisano: 14 wrz 2012, 16:36

Chyba ktoś tutaj się chowa pod innymi nikami. Trudno.
Jak już pisałem nie karcę tej dwójki a jedynie jej styl i głupotę.

Zadałem też konkretne pytanie na początku. Niestety wklejacze nie potrafią na nie odpowiedzieć. Logiczne że skoro besztam jednych to toleruje drugich. Jeżeli nie podoba mi się jedno to podoba mi się drugie. Mam swoje pomysły i wizje. Niestety jak widać dziabar i łukasz nie wiedzą czego tak naprawdę chcą.
A pytanie było proste. To tylko potwierdza moje tezy.
~Adam

Napisano: 14 wrz 2012, 16:40

i słusznie, że się oddaliłaś, twoja kompletna tępota tu nie pasuje,
~do very

Napisano: 14 wrz 2012, 17:30

A dlaczego \"wklejacze\" mają odpowiadać na twoje pytania? Ja od dawna śledzę wpisy w tym dziale i widzę, że nie stać cię na żadną merytoryczną dyskusję a jedynie na próby ośmieszania i wyzywania ludzi mających inny światopogląd. Pewnie dlatego twoja \"troska\" została odebrana, jako prowokacja Ormowca. I słusznie. Ja też uważam, że tak właśnie jest. A komentarze do komentarzy tylko to potwierdzają.
~zenek

Napisano: 14 wrz 2012, 17:36

Nie odpowiadają bo nie potrafią. Proste. Żyją od linka do linka. Nieszczęśnicy.
~Adam

Napisano: 15 wrz 2012, 0:39

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 15 wrz 2012, 1:00

a co mnie q.rwa obchodzą wybory w gliwicach - g.ó.w.n.o i tyle dzibar ma ci do powiedzenia

A KOGO OBCHODZĄ JAKIEŚ TAM WYBORY W MAŁYM MIASTECZKU KOŁO KATOWIC I TWÓJ DZIBAROWAT GŁOS
~do powyżej

Napisano: 15 wrz 2012, 1:04

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 15 wrz 2012, 1:10

a co mnie q.rwa obchodzą wybory w gliwicach - g.ó.w.n.o i tyle dzibar ma ci do powiedzenia

A KOGO OBCHODZĄ JAKIEŚ TAM WYBORY W MAŁYM MIASTECZKU KOŁO KATOWIC I TWÓJ DZIBAROWAT GŁOS
chcesz się bawić w kotka i myszkę?
~do powyżej

Napisano: 15 wrz 2012, 16:03

Hehehehe;)
~Adam

Strona 4 z 6    [ Posty: 51 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x