O kurna, jak przeczytałem to nie wierzyłem. Toż ja z betonowym chodziłem do jednej klasy. I tak było naprawdę z tymi kredkami. Tylko, że to ja dostałem kredki od cioci z RFN-u a betonowy mi je zajumał, bo jego tatuś sekretarz zakładowej organizacji partyjnej nie chciał mu kupić.
i jeszcze jedno wartością, której ty nigdy nie zrozumiesz jest wartość WOLNOŚCI - m. in. i takiej jak wolność swobodnego podróżowania a terz spadej wole słuchć pink floyd`ów the wall ale tego także nie zrozmiesz
O widzę, że jak przyłapie się lewactwo na kłamstwie, to uderzają w nutę uogólnień w rodzaju \"oni wszyscy mają was w du.pie\". Was może wszyscy mają w du.pie. Mnie przynajmniej parę osób w tym kraju z całą pewnością nie ma. Może dlatego, że nie okłamuję nikogo i nikogo nie dyskryminuję.
nic z tego nie kumam, ani ja lewactwo, może bym chciała tylko nie mam czasu, wiecie niemowlę w domu, roboty kupa, ani nie przypominam sobie żebym coś tu kłamała bo to mój pierwszy wpis, tak sobie poczytałam żeby się rozerwać jak dziecko śpi i tak krótko napisałam co myślę bo długo mi się nie chciało i już zostałam zakwalifikowana jako lewactwo, osobiście mnie jest wszystko jedno co tam sobie myślicie, ale nie przeżywajcie tak każdego wpisu na forum bo popadniecie w paranoje, wszędzie widzicie komuchów, lewactwo, kłamców i ogólnie wrogów, ja tam nie wierzę żadnym politykom i mam do tego święte prawo, tak samo mam prawo napisać o tym na forum, nikogo tym nie obrażam no może oprócz polityków, ale oni i tak kładą na to lachę, nie obrażą się, całej tej rozmowy o tym, że betonowy kłamie i ogólnie jeszcze tam jakieś inne zbrodnie popełnia też nie rozumiem, ale może za głupia, wydaje mi się tylko, że wyznawcy jarka tak mają, że jak ktoś nie jest z nimi to jest przeciwko nim, przyjmijcie do wiadomości, że nie każdy musi kochać kaczyńskiego, nie ma takiego obowiązku w tym kraju
no ja także mam święte mieć w d... nie tylko jarusia - kłamczusia co mu udowodnił sąd ale i wszystkich innych nierobów za moją podatnikowską oraz unijną (a jakże również z moich i waszych podatków) kasę i dlatego popieram:
\"2013-08-14 12:07
Re: Ogólnopolskie DNI PROTESTU
wysłane przez ~APEL dnia 2013-08-14 12:07:26
~APEL
PROTEST WSZYSTKICH PRZECIWKO WSZYSTKIEMU I WSZYSTKIM\"
Jeśli trzy centrale związkowe, reprezentujące pracowników z lewej i prawej strony sceny politycznej uznały, że konieczny jest taki protest, to zapewne jest on konieczny! Mówią jednym głosem: Dość Lekceważenia Społeczeństwa!
Kampania informacyjna przed ogólnopolskim protestem zaplanowanym na dni 11-14 września 2013 roku
Dość Lekceważenia Społeczeństwa!
Wspólny Protest Związków Zawodowych
11-14 września 2013
i co dalej - rząd utworzy facet co nawet nie ma żony, dzieci, karty (no może już ma) facet co na prochach nie wie co mówi i robi, skazany prawomocnym wyrokiem za kłamstwa, facet dla którego nie istnieje przyszłość a jedynie przeszłość i chęć dokonania zemsty na wszystkich myślących inaczej niż on, facet, który już raz rządził przez dwa lata rozpieprzając gotówkę po sld (czy czym tam wtedy było sld) na kupowanie różnych grup społecznych a jak rozdał wszystko to sie zdetronizował - a może ska z opezetzetem zrobią rząd \"fachowców\" od strajku, śrub, opon,gróźb i straszenia i dlatego zgadzam się z :
\"2013-08-14 12:07
Re: Ogólnopolskie DNI PROTESTU
wysłane przez ~APEL dnia 2013-08-14 12:07:26
~APEL
PROTEST WSZYSTKICH PRZECIWKO WSZYSTKIEMU I WSZYSTKIM\"
i popieram protesty we wrześniu i do końca świata albo i o jeden dzień dłużej albo alleluja i do protestu.