czy to przemoc psychiczna - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 16 maja 2015, 13:08

Dziękuję za słowa otuchy. Ogólnie sama psychicznie się.nastawiam ze sprawa jest nie do wygrania. Boje się ze przegram Mieszkam sama z dzieckiem, staram się dawać sobie radę. czasem przyjaciele mi pomagają Ale to zaraz przechodzi na moją niekorzyść bo gadają że mam kochanka. I on się tym wybroni. Ops dał sobie spokój bo razem nie mieszkamy. Boje się co będzie. Cały czas mam obawy ze z zemsty odbierze mi syna bo kilkakrotnie mi tak mówił. Nie daje sobie rady psychicznie z tym wszystkim.
ona15

Napisano: 16 maja 2015, 15:51

Boje się cały czas o to że z zemsty syna będzie chciał mi później odebrać. Wynajelam mieszkanie, syn chodzi do przedszkola ja w tym czasie pracuje. Staram Się jak mogę a nadal czuje ,ze jestem na przegranej pozycji. Czasami nachodzą mnie myśli ze lepiej odpuścić. Zaczynam chyba wariowac bo non stop myślę negatywnie. Ze on i tak wygra. Najpierw mi mówił że z dzieckiem kontakt i tak zaniknie, ze jest złym ojcem i Do tego nie dorósł a teraz chce się Z nim Widzieć. Ja złożyłam wniosek o ustalenie kontaktow i czekam na rozprawę. Zespół interdyscyplinarny odpuścił bo nie mieszkamy razem. Więc jestem Sama z tym wszystkim.
ona15

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x