Napisano: 08 mar 2015, 16:17
Proszę o pomoc do starszych AR... Moja klientka z dziećmi wyprowadziła się do Domu Ofiar Przemocy ok. 80 km od mojej gminy, tam dzieci chodzą do szkoły, będzie tam mieszkać do czasu wyjaśnienia spraw rodzinnych - jest w trakcie rozwodu, współpraca układała nam się dobrze....., mąż klientki mieszka na tym terenie, ale teraz chodzi mnie o to - jak wy zakańczacie pracę z rodziną co piszecie, bo przecież nie da się pracować na telefon, ma być bezpośrednia praca z rodziną, bezpośrednia praca z dziećmi, działania realizowane na rzecz dziecka i rodziny. Art.14 AR prowadzi pracę z rodziną w miejscu jej zamieszkania lub w miejscu wskazanym przez rodzinę. - no chyba nie będę jeździć 80 km , bo mam umowę że mogę się poruszać po całej gminie - a tam gdzie mieszka klientka to już nie moja gmina. - No i nie wiem jak wy kończycie pracę, co piszecie do kierownika, proszę pomóżcie, bo ja jestem dopiero od stycznia br., nic tu nie mam takiego w dokumentach innych klientów. Z góry śliczne dzięki za pomoc..